Coșul este gol. Adăugați un produs

Botamin G caps.N30

184,30 lei
194 lei
Adaugă în coş
- supliment alimentar, complex de vitamine, minerale şi aminoacizi, sursă de substanţe fiziologic active necesare organismului. Ajută la ameliorarea memoriei, reduce stările de nelinişte.
Glutamina - stimulează creşterea celulară şi susţine funcţiile acestora. Este necesară pentru digestie şi funcţionarea normală a creierului.
Glicina - aminoacid ce participă la producerea de proteine, implicat în procesele metbolice ale creierului, în combinaţie cu glutamina calmează stările de agitaţie şi îmbunătăţeşte memoria, creşte capacitatea de muncă intelectuală.
Magneziu - joacă un rol de bază în peste 300 reacţii biochimice din organism, iarîn combinaţie cu vitamina B6 contribuie la un mecanism mai complex al eficienţei suplimentul ui.
Inositolul - substanţă din grupul vitaminelor grupului В (B8) cu rol cheie în metabolismul grăsimilor şi al carbohidraţilor, favorizînd asimilarea acestora.
Vitamina B6-joacă un rol important în metabolismul proteinelor, lipidelor şi glucidelor, substanţe necesare pentru fortificarea imunităţii.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Welfar United
  • Article 91807
  • Țara producător Marea Britanie
Adăugat