Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Multilac caps. N10

159,60 lei
168 lei
Adaugă în coş
CE ESTE MULTILAC ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
MULTILAC este un simbiotic inovator care conţine 9 tulpini selectate de bacterii vii şi ingredient nutritiv de fructooligozaharide. Datorită utilizării tehnologiei inovatoare de încapsulare MURE® (încapsulare multirezistentă), bacteriile sunt acoperite cu 2 straturi protective: proteină şi polizaharide-hidrocoloid. De aceea bacteriile care seconţin în MULTILAC posedă dublă protecţie şi rezistenţă crescută faţă de acţiuneadistructivă a sucului gastric, sărurile biliare şi enzimele digestive. Utilizarea tehnologiei Micro MURE® în MULTILAC Baby creşte rezistenţa şi eficienţa bacteriilor care se conţin în acest produs. Aceasta ajută la adaptarea şi supravieţuirea lor în intestin, precum şi la menţinerea activităţii lor biologice înalte. Fructooligozaharidele stimulează creşterea bacteriilor, facilitează colonizarea intestinului şi prin urmare prelungesc activitatea lor. Ingredientul nutritiv (prebiotic) din MULTILAC în calitate de energie este o sursă necesară pentru dezvoltarea bacteriilor, care permite accelerarea reproducerii lor în tractul gastrointestinal.

Tulpinile de bacterii care se conţin în MULTILAC, au o capacitate de a descompune lactoza în zaharuri simple, care este benefic pentru pacienţii cu deficit de lactază, ce rezultă în intoleranţă pentru lapte şi produse lactate.

MULTILAC nu conţine lapte, cazeină şi de aceea este inofensiv pentru persoanele cu alergie pentru produse din acest grup.

MULTILAC se recomandă în calitate de:

-Tratament suplimentar în timpul şi după terapie cu antibiotice;

-În perioada de sensibilitate crescută la infecţii.

MULTILAC poate fi administrat la pacienţii cu intoleranţă la lactoză. CUM SĂ LUAŢI MULTILAC

Adulţi: câte 1 capsulă pe zi (preferabil înainte de somn).

Copii: câte 1 capsulă pe zi (preferabil înainte de somn).

MULTILAC poate fi administrat la copii care pot înghiţi.

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Pharma Swiss
  • Article 82108
  • Țara producător Polonia
Adăugat