Coșul este gol. Adăugați un produs

Specchiasol Leni Complex Collagene plic N18

585 lei
650 lei
Adaugă în coş
Supliment alimentar ce conține Colagen hidrolizat, Collagen UC-II®, PEA (Palmitoiletanolamidă), vitamina C, vitamina B2, Mangan și extract din fructe de Soc.
Colagen hidrolizat – contribuie la regenerarea celulară și a țesuturilor conjunctive crescând astfel mobilitarea și flexibilitatea.      
Colagen UC-II® -  Colagen tip II regăsit natural în structura  cartilajelor; reduce semnificativ nivelul circulant de citochine inflamatorii contribuind astfel la reducerea incidenței și gravității artritelor.
PEA (Palmitoiletanolamidă) – reduce procesul inflamației și durerii actionând ca un analgezic și antiinflamator natural.
Vitamina C – contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor și a dinților; contribuie la metabolismul energetic normal, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; contribuie la reducerea oboselii si extenuării.
Mangan – contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive, la menținerea sănătății sistemului osos și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Vitamina B2 – contribuie la menținerea sănătații mucoaselor și a pielii, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării.
Soc – susține sistemul imunitar.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Specchiasol
  • Article 94300
Adăugat