Coșul este gol. Adăugați un produs

Natmax caps. N30

186,24 lei
192 lei
Adaugă în coş
Extractul obţinut din seminţele de struguri (Vitis vinifera) este un antioxidant puternic care protejează celulele corpului de leziunile oxidative şi previne îmbătrînirea prematura. Ca antioxidant, extractul din Vitis vinifera este de 50 de ori mai puternic decât vitamina E şi de 20 de ori mai puternic decât vitamina C. Este, de asemeni, util In reducerea stresului oxidativ, modularea cascadei inflamatorii, îmbunătăţirea funcţiei endoteliului vascular şi protejarea de episoadeleaterotrombotice, inclusiv ischemia miocardică, precum şiîn inhibarea agregării plachetare. Extractul din seminţe de struguri îmbunătăţeşte semnificativ parametriimetabolizmului glucidic şi marcherii stresului oxidativ pacienţilor cu diabet zaharat tip 2, la subiecţii obezi,cu sindromul metabolic, care sunt In grupul de rise crescut de dezvoltare a evenimentelor cardiovasculare. NATMAX ajută în prevenirea hiperlipidemiei şi obezităţii. Este, de asemeni, util In hipertensiunea arterială, deoarece posedă acţiune hipotensivă atât sistolică, cît şi diastolică. Extractul din Vitis vinifera s-a dovedit a fi eficient In prevenirea cataractei. Bioflavonoizii din extractul din Vitis vinifera pot încetini probabilitatea dezvoltarii unortipuri de patologii tumorale.

in calitate de antioxidant, NATMAX poate fi recomandat în caz de diabet zaharat, hipertensiune arterială, hiperlipidemie, maladii cardiace, cancer sau cataract. Natmax poate fi de ajutor in tratamentului SPM(sindromului premenstrual),prin reducerea edemului tisularşi normalizarea balansului hormonal.
DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE:
1-2capsule pezidupă mesesau conform indicaţiilor medicului.
CONTRAINDICATII:

NATMAX nu este recomandat persoanelor alergice la extractul din Vitis vinifera. Este contraindicat femeilor însărcinate sau mamelor care alăptează, precum şi copiilor cu vârsta sub 18 ani. De asemeni, nu este recomandat pacienţilor critici.
Valoarea energetică (in calorii) nu este stabilită.
Valoarea nutritivă nu este stabilită.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 80559
6 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat