Coșul este gol. Adăugați un produs

Evolu Nebulizer portativ Nano Air

2 015 lei
Adaugă în coş
Nebulizer: usor, silentios si permite realizarea inhalării la copii în timpul somnului.
Timpul de funcționare a nebulizatorului 10 minute, după care el se va deconecta singur. Dacă este necesar să continuați utilizarea, conectați-l, folosind întrerupătorul ON/OFF (Pornit/Oprit) La încărcarea completă bateria poate asigura alimentarea până la 60 de minute.
Nebulizator portabil EVOLU nano AIR - Principiul de funcționare a nebulizatorului este condiționat de oscilațiile rapide ale lanțului, care creează oscilații de rezonanță ale micro-schemei piezoelectrice ceramice a transformatorului, ceea ce duce la oscilații rapide ale plasei din micrometal, în continuare are loc cernerea lichidului printr-o plasă metalică cu dimetrul celulei foarte mic (3 mkm), la împingerea rapidă lichidul se dispersează în o mulțime de particule mici, care prin masca de inhalare sau prin muștiucul de gură nimeresc în sistemul respirator al pacientului pentru a atinge scopul terapiei prin inhalare.

Completare

Nebulizator, 2 măști (pentru copii și maturi), muștiuc, husă de pluș pentru nebulizator, ghid de utilizare, baterie incorporată cu cablu micro-USB.

Asigurați-vă că există suficient lichid în cuva pentru medicamente.

Nu se permite utilizarea uleiurilor eterice, poate duce la deteriorate. Se permite utilizarea medicamentele solubile în apă și a soluțiilor saline, însă o reacție adversă pot fi spasmele bronhice.

Nu folosiți lichide ce conțin eteruri compuse, uleiuri sau substanțe solide, inclusiv extractul vegetal cu precipitat sau medicamente ce conțin uleiuri.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 94292
Adăugat