Coșul este gol. Adăugați un produs

Brinzopt 10mg/ml 5ml pic. oft., susp.

75,27 lei
77,60 lei
Adaugă în coş
INDICAŢII TERAPEUTICE Brinzopt este indicat pentru scăderea presiunii intraoculare crescute în: hipertensiune oculară glaucom cu unghi deschis - ca monoterapie la pacienţii adulţi care nu răspund la beta-blocante sau la pacienţii adulţi la care beta-blocantele sunt contraindicate sau ca terapie adjuvantă la beta-blocante sau analogi de prostaglandină.
DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE Doze Când este utilizat ca monoterapie sau în asociere, doza este de o picătură Brinzopt administrată în sacul conjunctival al ochiului afectat (ochilor afectaţi) de două ori pe zi. Unii pacienţi pot răspunde mai bine la tratament în cazul administrării unei picături de trei ori pe zi. La substituirea unui alt medicament oftalmic antiglaucomatos cu Brinzopt, administrarea celuilalt medicament trebuie întreruptă şi instituit tratamentul cu Brinzopt începând din ziua următoare. Dacă se utilizează mai mult de un medicament cu administrare topică oftalmică, celelalte medicamente trebuie administrate separat la interval de cel puţin 5 minute. Dacă este omisă o doză, tratamentul trebuie continuat cu doza următoare, după cum s-a planificat iniţial. Doza nu trebuie să depăşească o picătură în ochiul afectat (ochii afectaţi), de trei ori pe zi. Mod de administrare Administrare oftalmică. După instilare, se recomandă ocluzia nazolacrimală sau închiderea uşoară a pleoapei. Aceasta poate reduce absorbţia sistemică a medicamentelor administrate oftalmic, având ca rezultat scăderea reacţiilor adverse sistemice. Flaconul trebuie agitat bine înainte de utilizare. Pentru a preveni contaminarea picurătorului şi a suspensiei, se va evita atingerea acestuia de pleoape, suprafeţe învecinate sau alte suprafeţe. Flaconul trebuie pastrat bine închis între administrări. Vârstnici Nu este necesară ajustarea dozei la pacienţii vârstnici. Copii şi adolescenţi Eficacitatea şi siguranţa Brinzopt la pacienţi cu vârsta sub 18 ani nu au fost stabilite şi nu se recomandă utilizarea medicamentului la aceşti pacienţi. Cu toate acestea, la copii există o experienţă limitată. Siguranţa şi eficacitatea brinzolamidei au fost studiate la un număr mic de pacienţi cu vârsta sub 6 ani. Insuficienţă hepatică şi renală Brinzolamida nu s-a studiat la pacienţi cu insuficienţă hepatică şi, de aceea, nu se recomandă utilizarea la aceşti pacienţi. Brinzolamida nu s-a studiat la pacienţi cu insuficienţă renală severă (clearance-ul creatininei < 30 ml/min) sau la pacienţi cu acidoză hipercloremică. Deoarece brinzolamida şi principalul său metabolit se excretă predominant prin rinichi, Brinzopt este contraindicat la aceşti pacienţi.
CONTRAINDICAŢII Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi. Hipersensibilitate cunoscută la sulfonamide. Insuficienţă renală severă. Acidoză hipercloremică.
https://bit.ly/3njYHfu
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător LLC Rompharm Company
  • Țara producător Georgia
  • Article 83963
  • Țara producător Georgia
  • Cod medicament 0208390022
  • Producător LLC Rompharm Company
  • Article 83963
Adăugat