Coșul este gol. Adăugați un produs

Fenokit 1mg/ml 20ml pic.orale sol.

79,93 lei
82,40 lei
Adaugă în coş
Indicatii: tratamentul simptomatic al bolilor alergice: urticarie, rinită alergică sezonieră (febra fânului) și perenă, alergii la medicamente și alimente. Mâncărime de diverse origini, cu excepția celor asociate cu colestază. Mâncărime în condiții cu erupții cutanate precum varicela. Muscaturi de insecte. Adjuvant pentru eczeme și alte dermatoze pruriginoase de geneză alergică.
Administrarea: adulți, copii cu vârsta peste 12 ani și pacienți vârstnici . Doza zilnică recomandată este de 3-6 mg în 3 prize divizate - 20-40 picături de 3 ori pe zi. Pacienților predispuși la somnolență li se recomandă să prescrie 40 de picături la culcare și 20 de picături dimineața, la micul dejun. Copii . Luarea medicamentului este recomandată după consultarea unui medic. Doza zilnică este de 0,1 mg (adică 2 picături) per kilogram de greutate corporală. Tabelul prezintă dozele zilnice pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 lună și 12 ani, precum și pentru adulți. Frecvența aplicării - de 3 ori pe zi.
20 picături = 1 ml = 1 mg maleat de dimetidenă. Fenokit nu trebuie expus la temperaturi ridicate. Acestea trebuie adăugate într-o sticlă de mâncare caldă pentru copii chiar înainte de hrănire. Dacă bebelușul este hrănit cu lingura, picăturile se pot aplica nediluate, într-o linguriță. Picăturile au gust bun. Durata cursului tratamentului este determinată individual de medic. Contraindicatii hipersensibilitate la maleat de dimetidenă sau orice altă componentă a medicamentului. Pacientul are stenoză duodenală/pilorică.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 92581
  • Țara producător Ucraina
  • Producător Sperco
  • Cod medicament 0400260060
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat