Coșul este gol. Adăugați un produs

Persen Forte caps. N10X2

84,58 lei
87,20 lei
Adaugă în coş
Mod de administrare:
Persen Forte Utilizati intotdeauna Persen Forte exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Adultii si adolescentii cu virsta peste 12 ani in surmenai mental, agitatie sau excitabilitate se recomanda 1-2 capsule Persen Forte de 2 sau 3 ori pe zi.
in insomnie se recomanda 1-2 copsu le Persen Forte cu o ora inainte de culcare.
Capsulele trebuie inghitite cu lichid.
Daca utilizati mai mult decat trebuie din Persen Forte Daca luati o doza mai mare de medicament trebuie imediat sa contactati medicul dumneavoastra sau farmacistul.
O singura doza de 20 g radacina de valeriana, echivalent cu aproximativ 39 capsule Persen Forte poate determina simptome benigne ca oboseala, crampe abdominale, senzatie de presiune toracica, ameteala, tremorul miinilor si midriaza. Aceste semne dispar in 24 ore. Se recomanda tratament de sustinere.
Nu sunt disponibile date privind toxicitatea frunzelor de melisa si menta in caz de supradozai.
Pentru informatii suplimentare privind modul de administrare si pentru stabilirea duratei tratamentului se recomanda ca pacientul sa se adreseze medicului.

Reactii adverse posibile:
Ca toate medicamentele, Persen Forte poate provoca reactii adverse, cu toate ca acestea nu apar la toate persoanele.
Dupa ingestia preparate lor cu valeriana pot apare simptome gastro-intestinale: greata, crampe abdominale.
Daca vreuna din reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata. in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Pastrare:Persen Forte A nu se lasa la indemina si vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalaiul original.
Nu utilizati Persen Forte dupa data de expirare inscrisa pe ambalai. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menaiere sau a reziduuri lor menaiere. intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va moi sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la proteiareo mediului.

Informatii:
Ce contine Persen Forte . Substantele active sunt: extract uscat de Valerianae radix (radacina de valeriana) in etanol 70% (4-7: 1) 125 mg, ~xtract uscat de Melissae !olium (frunza de roinita) in etanol 50% (3-6: 1) 25 mg, extract uscat de Menthae piperitae !olium (frunza de izma buna) in etanol 40% (3.6: 1) 25 mg . . Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, talc, oxid de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, dioxid de titan (E 171), oxid rosu de fer, galben de chinolina (E 104), sunset yellow (E 110), azorubine (E 122), p.hidroxibenzoat de metil, p.hidroxibenzoat de propil, gelatina.
Cum arata Persen Forte continutul ambalajului Persen se prezinta sub forma de capsule nr.2, cu corpul si capacul de culoare bruna, ce contin granule de culoare bruna cu pigmentatii.
Cutie cu 2 blistere din PVC/AI a cite 10 capsule.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Cehia
  • Producător Zentiva
  • Article 13931
  • Cod medicament 2200040141
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat