Coșul este gol. Adăugați un produs

Hyalone 60mg/4ml inj. pre-filled ser. N1

3 333,89 lei
3 437 lei
Adaugă în coş
INTRODUCERE
HYALONE 60MG conține hialuronat de sodiu care aparține grupului de medicamente numite suplimente vâscoelastice. Este utilizat pentru a trata durerea în osteoartrita genunchiului în rândul pacienților care nu au răspuns în mod adecvat la analgezice simple și la terapia conservatoare non-farmacologică. Hialuronatul de sodiu este disponibil sub formă de sare a acidului hialuronic. Acidul hialuronic este o polizaharidă naturală prezentă în cantități foarte mari în lichidul sinovial (lichidul care înconjoară articulația) și acționează ca lubrifiant și amortizor de șoc între articulații. UTILIZĂRI HYALONE 60MG
Tratează osteoartrita genunchiului CUM Functioneaza HYALONE 60MG
La persoanele cu osteoartrita la genunchi, administrarea intraarticulara de HYALONE 60MG suplimenteaza cantitatea necesara de acid hialuronic direct in lichidul sinovial. Acest lucru duce la o lubrifiere îmbunătățită a articulațiilor și la absorbția șocului creat din activitatea fizică normală, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, mersul cu bicicleta sau săriturile. Ca rezultat, frecarea dintre articulație și durere este atenuată.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Acest medicament vă va fi administrat numai de un chirurg ortoped între articulații (injecție intraarticulară). Medicul dumneavoastră va decide doza și durata corecte pentru dumneavoastră, în funcție de vârsta, greutatea corporală și starea dumneavoastră de sănătate. În timpul procesului trebuie respectată o condiție aseptică strictă.

Înainte de administrare, îndepărtați orice efuziune articulară dacă este prezentă. Nu injectați acest medicament pe cale intravasculară, deoarece poate duce la reacții adverse sistemice nedorite. Continuați să luați acest medicament, atâta timp cât medicul dumneavoastră vă spune să faceți acest lucru, pentru a obține rezultate mai bune.

EFECTE SECUNDARE ALE HIALONEI 60MG
UZUAL
Reacții la locul injectării (cum ar fi durere articulară, umflare, roșeață și căldură)
Rinofaringita
Infecții ale căilor respiratorii superioare, febră
Durere în extremitate
Cistita
Greață, diaree, dispepsie
Parestezie (amorțeală a brațelor, picioarelor sau picioarelor)
Dureri musculo-scheletice
Fasciita plantara (durere la calcaiele picioarelor)
CUM SĂ GESTIONAȚI EFECTELE SECUNDARE
Greaţă:

Încercați să luați acest medicament cu sau imediat după mese. Ține-te de mese simple. Nu mâncați alimente bogate sau picante.

Diaree:

Bea multe lichide, cum ar fi apa sau sucul, pentru a evita deshidratarea. Nu luați niciun medicament fără a discuta cu un medic.

Dureri musculo-scheletice:

Încercați să vă odihniți și să vă relaxați. Păstrați un pachet fierbinte pe zona afectată, deoarece poate ameliora durerea. Evitați mersul pe jos sau joggingul în timp ce vă simțiți inconfortabil. Dacă simptomul nu se ameliorează, discutați cu medicul dumneavoastră.

AVERTISMENT ȘI PRECAUȚII
SARCINA
HYALONE 60MG nu este recomandat pentru utilizare la femeile gravide din cauza lipsei datelor de siguranță. Consultați-vă medicul pentru sfaturi.

ALĂPTAREA
HYALONE 60MG nu este recomandat pentru utilizare la femeile care alăptează din cauza lipsei datelor de siguranță. Consultați-vă medicul pentru sfaturi.

FICAT
HYALONE 60MG trebuie luat cu prudență la pacienții cu boală hepatică. Consultați-vă medicul pentru sfaturi.

ALERGIE
Nu luați acest medicament dacă sunteți alergic la hialuronat de sodiu.

ALȚII
Nu luați acest medicament dacă aveți:

Orice infecție sau inflamație la nivelul cavității articulare sau orice altă boală a pielii la locul injectării (genunchi)
INTERACȚIUNI
Discutați cu medicul dumneavoastră, dacă luați,

Săruri de amoniu cuaternar sau clorhexidină (utilizate ca dezinfectanți topici)
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 74746
Adăugat