Coșul este gol. Adăugați un produs

Drastop 100mg/ml 2ml sol. inj. N5x2

234,01 lei
241,25 lei
Adaugă în coş
Ce este Drastop și pentru ce se utilizează
Drastop conţine sulfat de condroitină sodică care este un component natural al țesutului cartilaginos.
Drastop, soluție injectabilă este utilizat în tratamentul afecţiunilor degenerativ-distrofice ale articulaţiilor şi coloanei vertebrale: artroză primară, osteoartroză cu afectarea preponderent a articulaţiilor mari, osteohondroză intervertebrală.
Cum să utilizați Drastop
Utilizați întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Drastop este numai pentru administrare intramusculară. Medicamentul trebuie să vi se administreze de către medicul dumneavoastră sau de către personalul medical specializat.

Adulţi
Se administrează intramuscular câte 1 ml peste o zi. La o toleranţă bună doza se măreşte până la 2 ml, începând cu a patra injecţie. Cura de tratament – 25-35 injecţii. Cure repetate – peste 6 luni.

Copii și adolescenți
Deoarece lipsesc date privind siguranţa şi eficacitatea utilizării Drastop la copii şi adolescenţi (cu vârsta sub 18 ani), medicamentul este contraindicat la această categorie de vârstă (vezi. "Nu folosiţi Drastop în astfel de cazuri").

Mod de administrare
Se administrează intramuscular.

Dacă utilizați mai mult Drastop decât trebuie
Nu au fost raportate cazuri de supradozaj cu Drastop. Condroitina este puţin toxică şi nu provoacă efecte adverse severe.
În caz de supradozaj sunt posibile reacții alergice, hemoragii la locul injectării.
În caz de supradozaj solicitaţi imediat asistenţă medicală.

Dacă uitaţi să utilizaţi Drastop
Nu utilizaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Vi se va administra doza următoare ca de obicei.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului
dumneavoastră sau farmacistului.

Dacă încetați să luați Drastop
Medicul dumneavoastră va indica durata tratamentului cu Drastop. Nu întrerupeți tratamentul înainte de a consulta medicul dumneavoastră.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui medicament, adresați-vă medicul dumneavoastră.
Reacții adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Se pot manifesta reacții alergice sau inflamare la locul injectării. În astfel de cazuri, se recomandă încetarea administrării acestui preparat.
Rare (pot apărea la mai puţin de 1 din 1000 pacienţi):
 reacţii alergice imediate (de hipersensibilitate)
 tumefieri bruşte ale pielii sau mucoaselor, de exemplu tumefieri în jurul ochilor, tumefierea feţei, a buzelor, gurii sau faringelui, cu posibilitate de îngreunare a respiraţiei (edem angioneurotic)
Cazurile de reacții alergice (cum ar fi edemul angioneurotic) au fost raportate rar în cazul administrării pe cale orală de condroitină sulfat de sodiu.

Raportarea reacţiilor adverse suspectate
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale: www.amed.md sau e-mail: farmacovigilenta@amed.md.
Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Rompharm
  • Article 89864
  • Țara producător România
  • Cod medicament 0309200123
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat