Coșul este gol. Adăugați un produs

Spondi-Liz 40g crema

162,81 lei
167,85 lei
Adaugă în coş
SPONDI-LIZ este un produs topic pentru dureri musculare și articulare, recomandat adulților și copiilor peste 14 ani în tratamentul afecţiunilor inflamatorii şi traumatice ale articulaţiilor, tendoanelor, ligamentelor şi muşchilor: spondiloze, spondilite, osteofitoze, periartrite, sinovite, tendinite, tenosinovite, bursite, contuzii, luxaţii, torticolis, lumbago.
Efectul benefic al complexului activ Spondi-liz, în cazul afecţiunilor inflamatorii şi traumatice ale articulaţiilor, tendoanelor, ligamentelor şi muşchilor este susţinut de un mecanism generalizat de acţiune, orientat spre îmbunătăţirea circulaţiei şi eliminarea stazei sanguine în zona afectată, blocarea enzimelor proinflamatoare.

Substanţele bioactive din extractele lichide din frunze de salvie, semințe de castan şi din uleiul de rozmarin posedă proprietăţi venotonizante, capilaroprotectoare, regenerante, analgezice, antiinflamatoare și antiseptice.

Nicotinatul de metil este un vasodilatator local prin acţiune directă asupra capilarelor tegumentare; are proprietăţi revulsive, activând circulaţia la nivelul pielii și organelor interne; favorizează absorbţia principiilor active din componenţa medicamentului.

Copiii peste 14 ani și adulții aplică crema local, în strat subțire, pe tegumentul intact, de 2-3 ori pe zi, prin masaj uşor al regiunii respective. Durata curei de tratament depinde de caracterul și severitatea afecțiunilor, eficacitatea terapeutică a medicamentului și este stabilită de către medic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Biotehnos
  • Article 89914
  • Țara producător România
  • Cod medicament 0307356233
Adăugat