Coșul este gol. Adăugați un produs

Ampicillin 500mg pulb.sol.inj. N1

4,61 lei
4,75 lei
Adaugă în coş
CE ESTE AMPICILLIN Şl PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ AMPICILLIN este un medicament pentru tratamentul infecţiilor bacteriene (un antibiotic) şi activează prin distrugerea bacteriilor ce cauzează infecţiile. Conţine ampicilină. Ampicilina aparţine unui grup de medicamente denumite "peniciline".

AMPICILLIN este utilizat pentru tratamentul infecțiilor sensibile la ampicilină:

- septicemia (infectia sângelui);

- endocardită bacteriană (infectia învelişului interior al inimii);

- meningită (inflamaţia membranei ce acoperă*creierul);

- infection ale căilor respiratorii (pneumonie, bronşită cronică, abces pulmonar);

- infectie ale cailor biliare;

- infecție ale rinichilor și căilor urinare;

- infecții ale pielii și țesuturilor moi;

- afecțiuni, provocate de streptococi beta-hemolitici din grupul A sau stafilococi coagulazo-pozitivi, sensibili ia penicilină;

- sanarea purtatorilor de salmonele. CUM SĂ UTILIZAŢI AMPICILLIN

Utilizați acest medicament exact așa cum va spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul cu farmacistul dacă nu sunteți sigur. Medicamentul va fi administrat de către personal medical calificat.



Aţipi

Doza medicamentului și durata tratamentului se stabilește individual, în funcție de severitatea afecțiunii, localizării infecției și sensibilitatea agentului patogen la medicament. Este obligatorie efectuarea testului de hipersensibilitate la antibiotic.

Doza recomandată pentru adulţi este de 250-500 mg de 4 ori pe zi. Doza zilnică - până la 1-3 g. în infecţiile severe doza zilnică poate fi crescută până la 10 g şi mai mult. La nou-născuţi medicamentul se indică în doza zilnică de 20-40 mg/kg, copiilor din alte categorii de vârstă - 50-100 mg/kg. în infecţii cu evoluţie severă dozele indicate pot fi dublate. Doza zilnică se administrează în 4-6 prize cu interval de 4-6 ore. în caz de meningită la copii: copiilor cu vârsta sub 1 lună se indică în doza zilnică de 100-500 mg/kg, copiilor cu vârsta peste 1 lună se indică în doza zilnică de 200-300 mg/kg, în


6-8 administrări. Doza zilnică se administrează în 4-6 prize. Durata tratamentului este de 7-14 zile si mai mult. Tratamentul cu ampicilina trebuie să continue timp de cel puțin 48-72 ore după normalizarea temperaturii corpului și dispariția simptomelor. Infecțiile, cauzate de streptococul hemolitic, durata tratamentului trebuie să fie de cel puțin 10 zile.


mod de administrare

Administrare intramusculară și intravenoasă (în jet sau sub formă de perfuzie).

Dacă utilizați mai mult AMPICILLIN decât trebuie

Este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, deoarece medicamentul este administrat de către personalul medical. Dar dacă dumneavoastră considerați că vi sa administrați prea mult AMPICILLIN, anunțați medicul sau asistenta medicală.

în caz de supradozaj pot apărea următoarele simptome: ameţeli, dureri de cap, greaţă, vomă, diaree, reacţii alergice sub formă de erupţii cutanate.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Kievmedpreparat
  • Article 18244
  • Țara producător Ucraina
  • Cod medicament 0100570407
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat