Coșul este gol. Adăugați un produs

Anaferon p/u adulti comp. homeop. N20

80,80 lei
83,30 lei
Adaugă în coş
Indicații pentru utilizare
Anaferon este indicat pentru următoarele boli:

boli respiratorii acute care au fost provocate de agenți patogeni virale;
gripă;
prevenirea oricăror tipuri de complicații care se pot dezvolta în timpul bolii respiratorii virgulare acute;
infecția cu citomegalovirus;
infecția cu herpes în faza cronică sau acută. Deseori numirea Anaferon este necesară pentru herpes genital, mononucleoza infecțioasă, adenovirus, varicelă;
în tratamentul infecțiilor mixte și bacteriene;
tratamentul infecțiilor care s-au dezvoltat pe fundalul stărilor imunodeficienței, precum și prevenirea unor astfel de boli.
Contraindicații
Pentru tratamentul copiilor sub vârsta de 18 ani, aplicați Anaferon pentru copii. Anaferon pentru adulți este permis pentru utilizare de către persoanele care au atins vârsta specificată. Principala contraindicație este hipersensibilitatea existentă la orice componentă a medicamentului sau o substanță suplimentară specificată în instrucțiuni. În timpul alăptării sau lactației este necesară permisiunea medicului curant.

Dozare și administrare
Adulții ar trebui să utilizeze medicamentul prin resorbție pe termen lung în cavitatea bucală, strict între mese. Țineți comprimatul în gură până când se dizolvă. Regimul pentru bolile cu diferite etiologii este diferit. Doar doza de medicament rămâne neschimbată - 1 comprimat sub limbă.

În tratamentul infecțiilor respiratorii virale, neuroinfecțiilor, bolilor intestinale provocate de viruși, cu gripa, tratamentul trebuie început cât mai curând posibil. În primele 2 ore trebuie să aplicați Anaferon în fiecare jumătate de oră. După aceea, în primele zile ale bolii, alte 3 doze de medicament sunt luate la aproximativ aceleași intervale de timp. De la a doua zi până la recuperarea completă, se recomandă administrarea a 1 comprimat sub limbă de trei ori pe zi. Dacă efectul vizibil nu se produce după 3 zile de utilizare în funcție de regim - trebuie să vă adresați imediat medicului pentru a clarifica diagnosticul. Prevenirea bolilor de mai sus poate fi efectuată timp de 3 luni într-o perioadă epidemiologică nefavorabilă. În scopul prevenirii, aportul este redus la 1 comprimat pe zi. Rata minimă este de 30 de zile. După tratamentul cu Anaferon, următoarea sa programare este permisă nu mai devreme de 1 lună.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Rusia
  • Producător Materia Medica
  • Article 19360
  • Cod medicament 0307355650
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat