Coșul este gol. Adăugați un produs

MAC-Amlodipin 10mg comp. N10x2

Amlodipina dilată arteriolele periferice şi, astfel, scade rezistenţa periferică sistemică (postsarcina). Deoarece rata cardiacă rămâne constantă, această reducere a travaliului cardiac determină scăderea consumului de energie şi a necesarului de oxigen la nivelul miocardului. INDICAŢII TERAPEUTICE
Hipertensiune arterială.
Angină pectorală cronică stabilă.
Angină pectorală vasospastică (Prinzmetal).

DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE
Mod de administrare
Adulţi
Doza iniţială, atât pentru hipertensiune arterială, cât şi pentru angină pectorală, este de 5 mg amlodipină o dată pe zi, doza putând fi crescută până la o doză maximă de 10 mg, în funcţie de răspunsul individual al pacientului.
La pacienţii hipertensivi, amlodipina a fost utilizată în asociere cu diuretice tiazide, alfa blocante, beta blocante sau cu inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei.

Pentru indicaţia de angină pectorală, amlodipina poate fi utilizat în monoterapie sau în asociere cu alte medicamente antianginoase la pacienţii cu angină pectorală care nu prezintă răspuns terapeutic la nitraţi şi/sau la dozele adecvate de beta-blocante.
Nu este necesară nici o ajustare a dozei de amlodipină după administrarea concomitentă cu diuretice tiazidice, beta-blocante şi inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Macedonia
  • Article 83629
  • Producător Replek Farm
  • Cod medicament 0107860770
Adăugat