Coșul este gol. Adăugați un produs

Klimadynon 2,8mg comp. film. N15x4

106,41 lei
109,70 lei
Adaugă în coş
Klimadynon® este un medicament german, non-hormonal, pe bază de plante medicinale, indicat pentru terapia simptomelor neplăcute ale menopauzei, cum ar fi bufeurile de căldură, transpirația abundentă, nervozitatea, tulburările de somn, stările depresive, ș.a.

Efectele medicamentului Klimadynon® sunt asociate cu proprietățile farmacologice ale substanțelor din componența rizomului de cimicifugă.
În rizomul de cimicifugă s-au găsit ingrediente active care au un efect pozitiv asupra metabolismului hormonilor sexuali la femei. Aceste substanțe sunt chimic foarte diferite de estrogenii hormonali, dar au un efect similar cu estrogenii în reducerea simptomelor neplăcute ale menopauzei. În plus, aceștia acționează asupra diferiților neuromediatori din sistemul nervos central, având suplimentar un efect calmant. Cel mai mare avantaj: nu au efectele proliferative caracteristice estrogenilor și, prin urmare, nu afectează creșterea celulelor tumorale.

Indicații terapeutice:
Fitopreparat pentru ameliorarea simptomelor care apar în timpul premenopauzei, menopauzei și postmenopauzei cum ar fi bufeuri de căldură, hiperhidroză, dereglări ale somnului, iritabilitate crescută, schimbări de dispoziţie, apatie, etc.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Producător Bionorica
  • Țara producător Germania
  • Article 79332

Produse asemănătoare

1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat