Coșul este gol. Adăugați un produs

Bicillin 3 600000UI pulb.sol.inj. N1

11,64 lei
12 lei
Adaugă în coş
Indicațiile Bicillin ® -3
tratamentul bolilor infecțioase cauzate de agenți patogeni sensibili la penicilină (mai ales în cazurile în care este necesară crearea unei concentrații terapeutice pe termen lung în sânge);
sifilis;
iacă;
infecții streptococice (amigdalita acută, scarlatina, infecții ale plăgilor, erizipel), cu excepția infecțiilor cauzate de streptococi de grup B;
prevenirea reumatismului;
leishmanioza. Regimul de dozare
Bicilin-3 este injectat adânc în cadranul exterior superior al feselor la o doză de cel mult 1,2 milioane de unități. Dacă este necesar, se fac 2 injecții în fese diferite. Injecțiile repetate se efectuează la 4 zile după injecția anterioară.
Medicamentul în doză de 600.000 UI se administrează 1 dată în 6 zile.
În tratamentul sifilisului primar și secundar, o singură doză de medicament este de 1,8 milioane de unități. Cursul de tratament este de 7 injecții. Prima injecție se efectuează la o doză de 300.000 UI, a doua injecție - după 1 zi la doza completă (1,8 milioane UI). Injecțiile ulterioare se efectuează de 2 ori pe săptămână.
În tratamentul sifilisului precoce recurent secundar și latentpentru prima injecție, se folosește o doză de 300.000 U, pentru injecțiile ulterioare - 1,8 milioane U. Injecțiile se efectuează de 2 ori pe săptămână. Cursul de tratament este de 14 injecții.
Administrarea IV a medicamentului este interzisă.
Reguli pentru prepararea și administrarea soluției
Bitsillin-3 suspensie se prepară imediat înainte de utilizare. 2-3 ml de apă sterilă pentru preparate injectabile sau soluție izotonică de clorură de sodiu sunt injectate în flaconul cu medicamentul. Amestecul din flacon se agită timp de 30 de secunde (în direcția axei longitudinale) până când se formează o suspensie (sau suspensie) omogenă, care se injectează adânc în cadranul exterior superior al fesei. Frecarea feselor după injectare nu este recomandată.
Efect secundar
Reacții alergice: urticarie, angioedem, eritem multiform, șoc anafilactic, artralgii, febră, edem exfoliativ.

Din sistemul digestiv: stomatită, glosită.

Din partea sistemului de coagulare a sângelui: anemie, trombocitopenie, leucopenie, hipocoagulare.

Altele: cu utilizare prelungită - suprainfecție, micoze.

Contraindicații de utilizare
hipersensibilitate la peniciline și procaină (novocaină);
astm bronsic;
febra fânului;
alte boli alergice.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Kievmedpreparat
  • Article 20422
  • Țara producător Ucraina
  • Cod medicament 0200090027
15 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat