Coșul este gol. Adăugați un produs

Gastricumeel comp.subling. N50

98,36 lei
101,40 lei
Adaugă în coş
Indicații ale substanțelor active ale medicamentului Gastricumel
La recomandarea unui medic homeopat - în conformitate cu instrucțiunile de utilizare medicală a unui preparat homeopat specific.

Regimul de dozare
Metoda de aplicare și regimul de dozare a unui anumit medicament depinde de forma sa de eliberare și de alți factori. Regimul optim de dozare este determinat de medic. Este necesar să se respecte cu strictețe conformitatea formei de dozare utilizate a unui anumit medicament cu indicațiile de utilizare și regimul de dozare.
Preparatul homeopat specific și doza exactă a acestuia sunt întotdeauna determinate strict individual.
Regula generală: în stări patologice acute se folosesc potențe zecimale scăzute; în bolile cronice și la copii se folosesc potențe mai mari (centezimale și miile).
În bolile acute, când se folosesc potențe mici, se poate aplica un remediu homeopat la fiecare 5-10 minute și de 3-4 ori pe zi, în funcție de boala specifică.
În bolile cronice, frecvența de administrare poate fi de la 3-4 ori pe zi până la 1-2 ori pe săptămână și chiar mai rar atunci când se utilizează potențe foarte mari.
Utilizarea simultană a două sau mai multe remedii homeopatice sau a unui preparat complex este posibilă numai conform indicațiilor unui medic homeopat.
Efect secundar
Reacțiile alergice la componentele auxiliare ale formei de dozare a medicamentului nu pot fi excluse.

Contraindicații de utilizare
Sensibilitatea individuală la substanța activă și excipienții medicamentului utilizat.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Producător Heel
  • Article 14891
  • Cod medicament 0300890334
Adăugat