Coșul este gol. Adăugați un produs

Hepeel comprimate sublingvale N50

97 lei
100 lei
Adaugă în coş
Indicații de utilizare: Boli ale căilor biliare și ale ficatului (hepatită cronică, colelitiază, colecistită cronică, colangită cronică)
"disbioză intestinală
" enterită
cronică "colită cronică".
»Ca parte a terapiei complexe a bolilor de piele (de exemplu, cu acnee, dermatită alergică sau eczeme).
Mod de administrare și dozare:
Comprimatele sunt destinate administrării sublinguale la 60 de minute după masă sau pe stomacul gol cu ​​15 minute înainte de masă. Regimul de dozare este recomandat de medic. De obicei, este necesară o doză de 1 comprimat de 3 ori pe zi. Cursul tratamentului este individual (de la 3 săptămâni la 1 lună). Copii sub 3 ani - 1/4 comprimate se macină în pulbere și se dizolvă într-o linguriță de apă fiartă. Copiii peste 3 ani pot folosi o doză pentru adulți (comprimatele sunt măcinate în pulbere sau se administrează sub limbă). În situații acute, este permis să luați pastile la fiecare 15 minute în primele 2 ore, după care tratamentul poate fi continuat ca de obicei. Contraindicatii:
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la componentele Hepel.
Instrucțiuni speciale: La recomandarea medicului, intervalul dintre doze poate fi redus la 1 comprimat sau 1 injecție de 2 ori pe zi. După 203 săptămâni, cursul de terapie Hepel poate fi repetat.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Producător Biologische Heilmittel Heel GmbH
  • Article 14890
  • Cod medicament 0307356129
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat