Coșul este gol. Adăugați un produs

Zeel T crema 50 g

167,62 lei
172,80 lei
Adaugă în coş
1. CE ESTE ZEEL T ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Zeel T este un medicament homeopat, care se utilizează în tratamentul complex al maladiilor provocate de distrugerea articulațiilor, cum ar fi artroze (în special artroze a genunchiului), artroze multiple, artroze a coloanei vertebrale, precum și maladii ale articulațiilor, însoțite de umflare și durere, în special în articulația umărului.

2. CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI ZEEL T

Nu utilizaţi Zeel T:

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la una sau mai multe substanțe active cum ar fi arnica sau toxicodendronul, sau la oricare dintre celelate componente ale acestui medicament (enumerată la pct 6).

Copii

Siguranța și eficacitatea preparatului la copiii cu vârsta sub 6 ani nu au fost stabilite. Nu există date disponibile.

Atenționări și precauții

A se evita contactul cu ochii, mucoase, răni deschise sau piele traumată. Daca simptomele persistă sau se agravează este necesar de a consulta medicul.

Zeel T împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente, inclusiv cele eliberate fără prescripţie medicală.

Zeel T nu interacționează cu alte medicamente, deoarece concentrația componentelor acestui preparat este foarte mică.

Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Deoarece concentrația substanțelor prezente în acest medicament este foarte mică, acestea nu sunt toxice în timpul sarcinii și alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Zeel T nu influențează capacitatea de a conduce vehicole să de a folosi utilaje.

Zeel T conține alcool cetostearilic (de tip A) emulsifiant și alcool etilic

Alcoolul cetilstearilic poate provoca reacții locale asupra pielii (spre exemplu, dermatite de contact).

3. CUM SĂ UTILIZAŢI ZEEL T

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medical sau cu farmacistul, dacă nu sunteţi sigur.

Adulți și adolescenți cu vârsta mai mare de 12 ani: a se administra de 2-4 ori pe zi. Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani: a se administra de 2-4 ori pe zi.

În general, se aplică un strat subțire pe zona afectată și se masează ușor. În caz de artroză a genunchiului, a se administra o porțiune de cremă de lungimea 4 - 5 cm pe zona articulației genunchiului.

Dacă utilizaţi mai mult Zeel T decât trebuie

Dacă aţi utilizat o doză prea mare, contactați medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Nu sunt cunoscute cazuri de supradozaj. Datorită concentrațiilor mici și administrării externe, acestea nu sunt de așteptat.

Dacă uitaţi să utilizaţi Zeel T

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă încetaţi să utilizaţi Zeel T Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

După punerea pe piață la persoanele care au utilizat Zeel T, au fost raportate ca reacții adverse cu frecvență necunoscută: erupții cutanate.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. CUM SE PĂSTREAZĂ ZEEL T

Acest medicament nu necesită condiții speciale de păstrare.

A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Nu aruncaţi acest medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Biologische Heilmittel Heel GmbH
  • Article 90902
  • Țara producător Germania
  • Cod medicament 0307355937
Adăugat