Coșul este gol. Adăugați un produs

Subtyl caps. N10x2

Actiunea farmacologica: In intestin aceste bacterii, devenind active, elimina enzime, care scindeaza glucidele, lipidele si proteinele. In intestin se formeaza un mediu acid care stopeaza procesele de putrefactie. Sinteza vitaminelor grupului B este stimulata, de asemenea si absorbtia vitaminelor E si K. Stimuleaza procesele reparative din intestin, reduce flatulenta, normalizeaza microflora intestinala, manifesta efect bactericid fata de Proteus spp., Escherichia coli, stafilococii patogeni. Are actiune imunomodulatoare, stimuleaza imunitatea celulara, manifesta efecte antioxidante.

INDICATII
Diarea acuta si cronica de diversa geneza, indeosebi a copiilor (la schimbarea regimului alimentar, afectiunile digestive, inclusiv de ordin alergic), disbacterioza intestinala (in special in tratamentul cu antibiotice cu spectru larg), enteritele, enterocolitele, profilaxia si tratamentul disfunctiilor intestinale provocate de chimio- sau radioterapie, diareea infectioasa (adjuvant). Dispepsiile copiilor, enzimopatiile, gastrita atrofica, diskinezia biliara, starile imunodeficitare, alergia.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
In bolile acute cite 1 capsula de 3-4 ori pe zi (copiilor cite 1 capsula de 2-3 ori pe zi) cu o ora inainte de mese. In bolile cronice cite 1 capsula de 2-3 ori pe zi. Sugarilor si copiilor pina la 3 ani, precum si persoanelor care nu pot inghiti capsule, acestea se deschid si continutul lor se amesteca cu lapte, suc sau apa.

CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea cunoscuta la medicament.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Article 13585
6 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat