Coșul este gol. Adăugați un produs

Nocist Suc din fructe de Afin si ceai de Java 250ml

Descriere
NOCIST® sirop

Supliment alimentar, cu îndulcitori

Volum net: 250 ml

Supliment alimentar pe bază de suc concentrat din fructe de Afin-american și Ceai-de-Java. Susține funcționarea normală a căilor urinare. Ceai-de-Java este util în pierderea în greutate, în programe de control al greutății.



Ingrediente: suc concentrat din fructe de Afin-american/ Vaccinium macrocarpon; îndulcitor (fructoză); conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu); extract hidroetanolic uscat din frunze de Ceai-de-Java/ Orthisiphon stamineus; aromă de afine.

INGREDIENTE mg/ 20 ml
Suc concentrat din fructe de Afin-american/ Vaccinium macrocarpon 18900
extract hidroetanolic uscat din frunze de Ceai-de-Java (Orthisiphon stamineus) 30
Mod de utilizare: câte 2 linguri de sirop zilnic (20 ml), consumate ca atare sau diluate în puțină apă.

Un avantaj al produsului Nocist Sirop îl reprezintă administrarea în timpul sarcinii și alăptării, și copiilor începând cu vârsta de 3 ani. Pentru copiii sub vârsta de 3 ani este recomandat să consultați medicul înainte de administrare.

A se agita flaconul, înainte de utilizare. După deschidere, flaconul se va păstra în frigider și se va consuma în maxim o lună. A se păstra la temperatura camerei, în locuri curate și aerisite, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.



A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (luna, an).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Article 91776
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat