Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

Nestle Nan Supreme1 800g

Descrierea

"Nan Supreme 1 este o formulă pentru sugari destinată hrănirii copiilor sănătoși de la naștere atunci când alăptarea nu este posibilă.
Amestecul Nan Supreme 1 HM-O vă oferă copilului toate substanțele nutritive necesare dezvoltării armonioase fizice și mentale.

Nan Supreme 1 conține:
complex HM-O constând din două oligozaharide - 2'-fukozillaktozy (2'FL) și lacto-N-neotetraose (LNnT), structural identice cu cele găsite în laptele matern.
Oligosaharidele protejează împotriva infecțiilor și întăresc imunitatea.
Complex optimizat de proteine parțial hidrolizate, obținut printr-o tehnologie specială, datorită căruia a fost posibilă reducerea semnificativă a potențialului său alergenic.
Este ușor de absorbit în intestine și contribuie la formarea imunității copilului.
Lactobacilli L. reuteri - culturi probiotice vii ale bacteriilor care contribuie la formarea microflorei intestinale sănătoase.
DHA și ARA sunt doi acizi grași specifici care sunt prezenți în laptele matern și contribuie la dezvoltarea normală a creierului și a vederii.

Laptele de mama este mâncarea ideală pentru un copil. Continuați să alăptați cât mai mult posibil. Înainte de a vă decide să hrăniți copilul cu utilizarea unui înlocuitor de lapte matern, adresați-vă medicului dumneavoastră.
Amestecul trebuie preparat imediat înainte de fiecare hrană. Urmați instrucțiunile cu atenție. Amestecul finit rămas după hrănire nu ar trebui să fie stocat și utilizat în viitor. În timpul hrănirii, este necesar ca copilul să fie susținut astfel încât să nu se suzească. Când bebelușul este mai în vârstă, mergeți la hrană din ceașcă.

Compoziție: lactoză, uleiuri vegetale (de floarea soarelui înalt oleic, nucă de cocos, de rapiță, de acid erucic scăzut, ulei de floarea-soarelui Mortierely Alpina), proteine din zer parțial hidrolizat, oligozaharide (2'-fukozillaktoza și lacto-N-neotetraose), fosfat de calciu, clorură de magneziu, clorură de potasiu, L-arginină, ulei de pește, fosfat de potasiu, vitamine (C, acid pantotenic, PP, E, B2, A, B1, B6, acid folic, K, biotina, D, B12), clorură de sodiu, L -histidină, bitartrat de colină, L-tirozină, cultură de lactobacili (cel puțin 8,5 x 105 CFU / g), taurină, în Ozitol, sulfat de fier, nucleat, L-carnitină, sulfat de zinc, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu.

Condiții de depozitare: înainte și după deschidere, produsul trebuie păstrat la o temperatură care să nu depășească 25 ° C și o umiditate relativă a aerului nu trebuie să depășească 75%. După deschiderea utilizării în decurs de 3 săptămâni. Nu depozitați în frigider.
431,70 lei
Adaugă în coş

Specificații principale

  • Producator Default
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat