Coșul este gol. Adăugați un produs

Bromhexin 4mg/5ml 60ml sol.orala

30,02 lei
30,95 lei
Adaugă în coş
Descriere: Bromhexina se transforma in organism in ambroxol care stimuleaza activitatea celulelor seroase si celulele Clarck ale mucoasei bronsice. Primele elimina mai mult component seros care lichefiaza mucusul bronsic si-i mareste volumul, iar celelalte excreta hidrolaze care scindeaza fibrele de mucopolizaharide din mucusul bronsic, ii reduc viscozitatea si-l fluidifica. Creste activitatea cililor vibratili si drenarea bronhiolelor si a bronhiilor. Stimuleaza productia de surfactant. Creste secretia IgG si IgA in sputa si rezistenta bronhiilor la agentii patogeni. Reduce viscozitatea mucusului nazal si laringeal.
Indicatii: Traheobronsitele acute si cronice, inclusiv complicate cu bronsiectazii, astmul bronsic, tuberculoza pulmonara, pneumoniile acute si cronice, pneumoconiozele, perioada postoperatorie, dupa examen bronhologic.
Mod de administrare: Adulti cate 8 mg de 3 ori pe zi. Copii 1-4 ani cate 4 mg de 2 ori pe zi, 5-10 ani cate 4 mg de 3-4 ori pe zi, peste 10 ani cate 4-8 mg de 3 ori pe zi. Consumul de lichide mareste efectul secretolitic.
Contraindicatii: Sarcina in primul trimestru, hipersensibilitatea la bromhexina.
Reactii adverse: Codeina poate provoca dificultati in expectorarea sputei fluidificate. Bromhexina este incompatibila cu solutiile alcaline.
Conditii de pastrare: In ambalajul original, la temperatura ambianta 15-25 grade Celsius. Termen de valabilitate: 2 ani.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 10409
  • Țara producător Germania
  • Producător Berlin-chemie
  • Cod medicament 0200350033
Adăugat