Coșul este gol. Adăugați un produs

Dolgit 5% 50g crema

70,03 lei
72,20 lei
Adaugă în coş
1.DENUMIREA COMERCIALĂ A MEDICAMENTULUI Dolgit Cremă 50 mg/g cream
2. COMPOZIŢIA CALITATIVĂ ŞI CANTITATIVĂ Un gram cremă conţine ibuprofen 50 mg. Excipienți cu efect cunoscut: conține metil – 4 – hidroxibenzoat de sodiu.
3. Indicaţii terapeutice Pentru uz topic sau de susținere în: - reumatism muscular; - afecțiuni degenerative dureroase (artrită); - afecțiuni reumatice inflamatorii ale articulațiilor și ale coloanei vertebrale; - umflarea sau inflamarea țesuturilor moi adiacente articulațiilor (de exemplu burselor, tendinită, tendovaginită, ligamente și capsule articulare); - rigiditate la umăr, dureri inferioare ale spatelui, lumbago; - traume sportive, uzuale , cum ar fi contuzii, entorse, luxaţii, încordare. Dolgit se utilizează la adulți și copii de la vârsta de 14 ani.
Doze şi mod de administrare Doze Dolgit Cremă se aplică de 3-4 ori pe zi. În funcție de zona care trebuie tratată, se aplică o fâşie de cremă de 4-10 cm lungime, care corespunde cu 2-5 g de cremă (100-250 mg de ibuprofen). Doza zilnică maximă este de 20 g de cremă, care corespunde cu 1000 mg de ibuprofen. Mod de administrare: Doar pentru uz extern! Nu înghiţi!
https://bit.ly/3uIAjHk
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 11078
  • Țara producător Germania
  • Producător Dolorgiet
  • Cod medicament 0900011223
Adăugat