Coșul este gol. Adăugați un produs

Diclofenac 1mg/ml 5ml pic. oft.

27,01 lei
27,85 lei
Adaugă în coş
Indicaţii terapeutice Diclofenac 1 mg/ml picături oftalmice, soluţie este indicat în: - inhibarea miozei din timpul operaţiei de cataractă; - tratamentul inflamaţiei şi durerii postoperatorii după operaţia de cataractă, după corectarea chirurgicală a strabismului, după corecţia chirurgicală a tulburărilor de refracţie sau după alte intervenţii chirurgicale la nivelul polului anterior al ochiului; - controlul inflamaţiei şi durerii posttraumatice după traumatisme accidentale nonpenetrante; - ameliorarea semnelor şi simptomelor conjunctivitelor alergice sezoniere; - dureri postoperatorii după keratectomia radială fotorefractivă; - afecţiuni inflamatorii neinfecţioase ale polului anterior al ochiului (conjunctivite cronice neinfecţioase); - prevenirea pre- şi postoperatorie a edemului macular cistoid asociat cu extracţia cataractei şi implantarea de cristalin artificial.
Diclofenac 1 mg/ml picături oftalmice, soluţie este destinat administrării oftalmice, prin instilare în sacul conjunctival al ochiului/ochilor afectat/afectaţi. Nu se înghite sau injectează. Doza recomandată pentru adulţi (inclusiv vârstnici): Preoperator, pentru profilaxia miozei din timpul operaţiei de cataractă 1 picătură de 4 ori (la intervale de 30 minute) în cursul celor 2 ore de dinaintea operaţiei. Controlul inflamaţiei şi durerii 1 picătură de 4 ori pe zi, timp de până Certificat de înregistrare al medicamentului - nr. 22100 din 10.11.2015 Anexa 1 2 postoperatorii după operaţia de cataractă la 28 de zile. Controlul durerilor postoperatorii după keratectomia fotorefractivă Preoperator 1 picătură de 2 ori în cursul orei de dinaintea operaţiei. Postoperator 1 picătură de 2 ori la interval de 5 minute imediat după operaţie, apoi 1 picătură la fiecare 2-5 ore, timp de până la 24 de ore. Controlul durerilor postoperatorii după keratectomia radială Preoperator 1 picătură înaintea operaţiei. Postoperator 1 picătură imediat după operaţie, apoi 1 picătură la de 4 ori pe zi, timp de până la 2 zile. Controlul inflamaţiei şi durerii posttraumatice după traumatisme accidentale non-penetrante 1 picătură de 4 ori pe zi, timp de până la 2 zile. Ameliorarea semnelor şi simptomelor conjunctivitelor alergice sezoniere 1 picătură de 4 ori pe zi, cât timp este necesar. Tratamentul inflamaţiei şi durerii după corectarea chirurgicală a strabismului 1 picătură de 4 ori pe zi în prima săptămână, 1 picătură de 3 ori pe zi în a doua săptămână, 1 picătură de 2 ori pe zi în a treia săptămână şi în funcţie de starea pacientului în a patra săptămână. Copii Diclofenac 1 mg/ml picături oftalmice, soluţie nu este indicat pentru uz pediatric. Eficacitatea şi siguranţa administrării Diclofenac 1 mg/ml picături oftalmice, soluţie la copii, nu a fost stabilită. Dacă se administrează mai mult de un medicament cu administrare topică oftalmică, celelalte medicamente trebuie administrate separat la un interval de minim 5 minute.
Contraindicaţii - hipersensibilitate la diclofenac sau la oricare dintre excipienţi; - la pacienţii cu reacţii alergice în antecedente (astm bronşic, rinite acute, edem angioneuritic, urticarie) sau alte reactii de hipersensibilitate determinate de administrarea de acid acetilsalicilic sau alte medicamente inhibitoare ale sintezei de prostaglandine; - administrarea intraoculară în timpul procedurilor chirurgicale; - sarcina în ultimul trimestru; - la copii sub 15 ani; - la pacienţii cu keratoconjunctivită virală cu ulcer cornean activ.
https://bit.ly/33yDYf4
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Rompharm
  • Țara producător România
  • Article 18048
  • Cod medicament 0400200813
14 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat