Coșul este gol. Adăugați un produs

Bronchipret 50ml picaturi orale

85,99 lei
88,65 lei
Adaugă în coş
Descriere: Lichid transparent de culoare cafenie si aroma de cimbru.
Forma farmaceutica: Picaturi orale, solutie.
Grupa farmacoterapeutica si codul ATC: Preparate pentru tratamentul tusei. Expectorante, combinatii. R05CA10.

PROPRIETATILE FARMACOLOGICE:
Preparat fitoterapeutic, componentele caruia determina o actiune secretolitica si bronholitica. Saponinele din frunzele de iedera poseda efect secretolitic, uleiul eteric si flavonoidele din partile aeriene de cimbru - efect bronholitic si secretolitic. Substantele biologic active ale iederii relaxeaza muschii netezi ai bronhiilor si preintimpina dezvoltarea bronhospasmului. Timolul, componentul principal al uleiului eteric de cimbru, de asemenea poseda proprietati antibacteriene.

INDICATII TERAPEUTICE
Afectiuni inflamatorii acute si cronice ale tractului respirator cu simptome de hipersecretie bronsica si tuse (traheite, traheobronsite si bronsite).

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Se administreaza intern:
adolescentilor de la 12 ani si adultilor - cite 2,6 ml de 3 cri pe zi- copiilor de 6 ani pina la 12 ani - cite 1,3 ml de 3 ori pe zi.
Este necesar de a administra preparatul Bronchipret® picaturi orale, solutie cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu, cu un pahar de apa). Durata tratamentului depinde de evolutia bolii.A se agita flaconul inainte de fiecare administrare!
Reactii adverse:
Rar se pot dezvolta reactii de hipersensibilitate ca dispneea, urticaria si edemul fetii, buzelor si/sau a faringelui. Ocazional au fost observate reactii gastrointestinale cum ar fi spasme, greata si voma. La aparitia primelor semne de hipersensibilitate e necesar de intrerupt administrarea preparatului si de adresat la medic.

CONTRAINDICATII:
Hipersensibilitate fata de componentele preparatului.

SUPRADOZAJ:
Simptome: pot aparea reactii din partea tactului digestiv, inclusiv voma si posibil diaree. Tratament: terapie simpomatica.

PRECAUTII:
Daca simptomele se mentin mai mult de o saptamina sau apare dispnee, febra,sputa purulenta sau sanguinolenta e necasar de consultat medicul. Preparatul contine 19 % v/v alcool, de aceea nu se administreaza persoanelor tratate de alcoolism. Se administreaza cu precautie pacientilor cu insudicienta hepatica sau epilepsie. Informatie pentru pacientii care sufera de diabet zaharat: 1 doza a preparatului Bronchipret® picaturi orale, solutie practic nu contine nici o unitate de piine. in procesul pastrarii podusului Bronchipret® picaturi orale, solutie este posibila aparitia unei opalescente usoare sau a unui sediment neinsemnat, care nu influenteaza eficacitatea preparatului. A se agita flaconul inainte de administrare! Administrarea la copii Nu se recomanda administrarea preparatului la copii cu virsta sub 6 ani din cauza lipsei datelor suficiente.
Administrarea in perioada desarcina si lactatie Deoarece nu sunt date suficiente, Bronchipret® picaturi orale, solutie nu trebuie administrat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Țara producător Germania
  • Producător Bionorica AG
  • Article 18868
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat