Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

Bronchipret 50ml Sirop

Descrierea

Substanta activa: - Un extract lichid de cimbru planta (1:2,5) - 50 g, - Tinctura de hiedera frunze (1:5) - 15 g

Compozitia si forma de prezentare: sirop 50 ml N1 flacon.

Actiunea farmacologica: Expectorant, anti-inflamator, bronhodilatator sekretolitic. Ajuta la reducerea vascozitatii sputei si accelereaza evacuarea acesteia.

INDICATII
Ca expectorant in tratamentul bolilor acute si cronice inflamatorii ale tractului respirator, insotite de tuse si formarea sputei (traheita, traheobronsita, bronsita).

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Intern, dupa masa.
Siropul ar trebui sa fie administrat la copii si adulti, in functie de varsta si greutatea corporala.
In functie de varsta lor: copiii de la 3 pana la 12 luni – cite 10-16 picaturi de 3 ori pe zi, pentru copiii mai mari de 1 an - 17 picaturi (cu adaos de 3 picaturi pe an suplimentar) de 3 ori pe zi.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitate la preparat.La copii: picaturi pentru administrarea pe cale orala – se interzice pina la 6 ani, sirop - pana la 3 luni. Datorita prezentei de etanol nu este recomandata in alcoolism, epilepsie, boli de ficat, boli si leziuni ale creierului.
Conditii de Pastrare: intr-un loc uscat, intunecos, la o temperatura de maximum 25°C.

Alte informatii:
Medicamentul trebuie utilizat cu precautie la copii (din cauza impactului negativ posibil al etanolului). Medicament poate fi administrat la pacientii cu diabet zaharat, fiindca contine o doza unica de mai putin de 0.03 XE. Pentru sirop, depozitarea prelungita de Bronchipret ,solutia poate deveni tulbure, care nu afecteaza performantele sale. Inainte de utilizare, continutul flaconului trebuie agitat.

Specificații principale

  • Producator <>
  • Țara producător Germania
  • Producător Bionorica AG
  • Article 18869
Bronchipret 50ml Sirop

Produse asemănătoare

1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat