Coșul este gol. Adăugați un produs

Ultraproct 30g ung.

Ce este Ultraproct unguent rectal şi pentru ce se utilizează Ultraproct unguent rectal conţine o substanţă activă care reduce inflamaţia (fluocortolonă) şi un anestezic local (cincocaină) care îndepărtează durerea. Acest medicament este utilizat pentru îndepărtarea inflamaţiei, tumefacţiei, pruritului (mâncărimii), a durerilor provocate de hemoroizi şi pentru a calma mâncărimea anusului (partea terminală) Ultraproct unguent rectal este utilizat pentru tratament de scurtă durată.
Cum să utilizaţi Ultraproct unguent rectal Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Cum se utilizează Ultraproct unguent rectal: 1. Înainte de a utiliza unguentul, spălaţi bine şi apoi uscaţi zona anală şi pielea din jur 2. Dacă unguentul se utilizează pentru aria din jurul anusului: - puneţi o cantitate mică (de mărimea unui bob de mazăre în vârful degetului) - aplicaţi uşor pe piele şi în interiorul anusului 3. Dacă unguentul se utilizează pentru interiorul anusului: - puneţi aplicatorul pe tub - strângeţi tubul până când aplicatorul este plin de unguent - introduceţi foarte uşor aplicatorul în anus pînă când acesta a fost introdus total - apoi, strângeţi tubul şi retrageţi aplicatorul - spălaţi aplicatorul cu apă fierbinte şi săpun şi uscaţi. În general, unguentul trebuie aplicat de cel puţin două ori pe zi, dar pentru a obţine o vindecare mai rapidă în prima zi, acesta se poate aplica de trei sau patru ori. Înainte să aplicați unguentul în interiorul anusului, înșurubați complet aplicatorul pe tub și inserați-l în anus. O cantitate mică de unguent poate să fie apoi introdusă rectal prin strângerea ușoară a tubului. După fiecare aplicare, ștergeți exteriorul aplicatorului cu un șervețel de hârtie, apoi îndepărtați produsul rămas în interiorul aplicatorului cu ajutorul unui bețișor cu vată și ștergeți-l din nou cu un șervețel de hârtie. Clătiți aplicatorul cu apă caldă pentru aproximativ 1 minut și uscați exteriorul aplicatorului cu un șervețel de hârtie.
Reacţii adverse posibile Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Poate să apară atrofierea tegumentului dacă Ultraproct unguent rectal este utilizat timp îndelungat. În cazuri rare pot apărea reacţii alergice cutanate. Poate să apară atrofierea tegumentului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Article 80845
  • Producator Medicamente
  • Producător Bayer Intendis
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat