Coșul este gol. Adăugați un produs

Sustavit Gel-balsam p/u corp Tataneasa si Calisia 125ml

101,85 lei
105 lei
Adaugă în coş
Tratamentul bolilor articulare se realizează întotdeauna în mod exhaustiv, în timp ce componenta medicamentoasă a procesului terapeutic include utilizarea simultană a medicamentelor sistemice și locale. Prin urmare, vom examina în detaliu instrucțiunile de utilizare a unguentului de Sustavit-forte, vom lua cunoștință de recenzii și analogi.
Caracteristicile medicamentului Sustavit-forte
Sustavit-forte este un medicament complex care este utilizat ca adjuvant în tratamentul multor boli ale AOD.
Pentru o ușurință de utilizare, medicamentul este disponibil în mai multe forme de dozare:
• capsule (BAA) - sunt capsule cu formă galben-cenușie oblongă. Ambalate în blistere pentru 15 buc. Pachetul de carton conține 2 astfel de blistere (30 capsule) și instrucțiuni;
• smântână (produs cosmetic) - este o consistență albă omogenă, cu o aromă discretă. Ambalate în tuburi (75 ml) și ambalate în cutii de carton cu adnotare detaliată.
Este demn de remarcat faptul că acest producător produce mai multe varietăți de cremă de corp: lubrifiant comun pentru îmbinări ale articulațiilor Forte Forte și cremă de corp a Joint Mount Forte.
Sunt identici ca compoziție și efect, diferența lor este doar tipul de ambalaj și numele.
Structura
Compoziția Sustavit-forte este reprezentată de mai multe ingrediente active, lista cărora depinde de forma medicamentului:
• capsule - sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină;
• smântână - clorhidrat de glucozamină, sulfat de condroitină, capsaicină, un complex biostimulant de vitamine B, un complex biostimulator de microcapsule penetrante, un complex anti-inflamator biostimulant.
Aceste componente, interacționând între ele, determină proprietățile terapeutice versatile ale medicamentului.
Mecanism de acțiune
Eficacitatea medicamentului se bazează pe proprietățile substanțelor care se completează și îmbunătățesc acțiunea reciproc.
Datorită acestui fapt, un medicament poate avea următorul efect terapeutic asupra organismului:
1. Eliminarea durerii, inflamației, umflăturii.
2. Stimularea proceselor regenerative ale cartilajului.
3. Îmbunătățirea metabolismului cartilajului și a țesutului muscular.
4. Normalizarea conducerii nervilor.
5. Obstrucția proceselor degenerative.
6. Consolidarea mușchilor și a țesutului conjunctiv.
7. Contribuind la eliminarea depozitelor de sare.
De asemenea, medicamentul este capabil să îmbunătățească mobilitatea articulațiilor afectate și să încetinească procesele modificărilor legate de vârstă în structura articulațiilor.
indicaţii
Ambele forme de dozare ale medicamentului sunt utilizate ca parte a tratamentului complex al multor boli ale AOD.
Deci, crema de Sustavit-forte este folosită în astfel de circumstanțe și boli:
• prevenirea bolilor articulare cu factori de risc existenți (lipsa exercițiilor fizice, efort fizic excesiv, ședere forțată prelungită într-o singură poziție);
• modificări legate de vârstă;
• dependența meteorologică, care se exprimă în apariția durerii, dureri cu modificări ale presiunii și umidității atmosferice.
În ceea ce privește forma tabletei, indicațiile pentru utilizarea acesteia sunt:
• artrita, artroza, guta, osteochondroza;
• boli de tendon și ligamente;
• încălcarea proceselor metabolice;
• durere la schimbarea presiunii și umidității atmosferice.
De asemenea, medicamentul poate fi utilizat pentru exacerbările sezoniere ale bolilor, adică în perioadele de toamnă și de iarnă.
Contraindicații
După cum este indicat în adnotare, acest medicament are câteva contraindicații pentru utilizare, care depinde de forma de eliberare:
• cremă - intoleranță individuală la componente, încălcarea integrității pielii în domeniul de aplicare (abraziuni, răni), reacții inflamatorii și alergice la nivelul pielii, furunculoză;
• capsule - hipersensibilitate la componentele medicamentului, sarcinii și HB.
În ceea ce privește efectele secundare, acestea apar rar. Practic, acestea sunt diverse reacții alergice, atunci când apar, ar trebui să încetați să utilizați medicamentul și să consultați un medic.
Instructiuni de folosire
Înainte de a utiliza medicamentul, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile pentru a evita reacțiile neprevăzute din partea organismului.
Metoda de aplicare a instrumentului depinde de forma de eliberare și arată astfel:
1. Crema - aplicați o cantitate mică de produs pe piele și frecați în mișcări circulare ușoare până la absorbție. După aplicare, asigurați-vă căldură și pace. Repetați această procedură de 2-3 ori pe zi. Durata tratamentului este de 4-6 săptămâni. Pentru a preveni exacerbarea, se recomandă repetarea cursului după 2-3 luni.
2. Capsule - instrucțiunile pentru comprimatele Sustavit indică faptul că trebuie luate cu mese, consumând multe lichide. Dozare standard - 1 buc. De 3 ori pe zi. Durata cursului - 1 lună.

egimul de tratament, specialistul se poate ajusta în conformitate cu starea de bine a pacientului, tipul de boală și caracteristicile cursului său.
Caracteristici de utilizare în timpul sarcinii
Capsulele Sustavit-forte sunt contraindicate în timpul sarcinii, iar crema este prescrisă cu prudență.
Acest lucru se datorează faptului că Sustavit-forte poate avea un efect negativ asupra formării fătului. Prin urmare, astfel de medicamente sunt prescrise numai de specialiști și numai în cazurile în care raportul beneficiu-risc a fost studiat..
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 86768
  • Producator Default
  • Țara producător Elveția
  • Producător Ozdorovit Biot
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat