Coșul este gol. Adăugați un produs

Rosucard 20mg comp. film. N10x3

92,93 lei
95,80 lei
Adaugă în coş
Indicaţii terapeutice Tratamentul hipercolesterolemiei 2 Adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta de 6 ani şi peste cu hipercolesterolemie primară (tipul IIa, inclusiv hipercolesterolemia familială heterozigotă) sau dislipidemie mixtă (tipul IIb) ca adjuvant la dietă, atunci când răspunsul la dietă şi la alte tratamente non-farmacologice (de exemplu exerciţiu fizic, scădere ponderală) nu este adecvat. Adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta de 6 ani şi peste cu hipercolesterolemie familială homozigotă ca adjuvant la dietă şi la alte tratamente hipolipemiante (de exemplu LDL-afereză) sau în cazul în care astfel de tratamente nu sunt adecvate. Prevenţia evenimentelor cardiovasculare Prevenţia evenimentelor cardiovasculare majore la pacienţii la care se estimează că prezintă risc crescut pentru apariţia unui prim eveniment cardiovascular (vezi pct. 5.1), ca adjuvant la măsurile corectoare a altor factori de risc.
Doze şi mod de administrare Înainte de iniţierea tratamentului pacientul trebuie instruit să urmeze o dietă standard de reducere a colesterolemiei care trebuie să continue pe durata tratamentului. Doza trebuie individualizată în funcţie de obiectivul tratamentului şi răspunsul pacientului, utilizând ghidurile curente.
Contraindicaţii Rosuvastatina este contraindicată: la pacienţii cu hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţii enumeraţi la pct. 6.1, la pacienţii cu afecţiuni hepatice active inclusiv valori serice crescute persistente inexplicabile ale transaminazelor şi orice creşteri ale valorilor serice a transaminazelor mai mari de 3 x limita superioară a valorilor normale (LSVN), la pacienţii cu insuficienţă renală severă (clearance-ul al creatininei < 30 ml/min), la pacienţii cu miopatie, la pacienţii cărora li se administrează concomitent ciclosporină, în timpul sarcinii şi alăptării şi la femei aflate la vârsta fertilă care nu utilizează metode contraceptive adecvate.
https://bit.ly/3babXi2
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Țara producător România
  • Article 70464
  • Producător Zentiva
  • Cod medicament 1808010307
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat