Coșul este gol. Adăugați un produs

Melox 15mg/1.5ml sol. inj. N3

24,40 lei
25,15 lei
Adaugă în coş
Ce este Melox şi pentru ce se utilizează Melox conţine o substanţă activă numită meloxicam. Meloxicamul aparţine clasei de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt utilizate pentru reducerea inflamaţiei, febrei şi durerii. Melox este utilizat la adulţi în tratamentul de scurtă durată al poliartritei reumatoide şi al spondilitei anchilozante (cunoscută ca boala Bechterew) atunci când nu este posibilă administrarea de comprimate orale sau supozitoare. 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Melox Nu utilizaţi Melox : - dacă sunteţi alergic la meloxicam sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6 ); - în perioada ultimelor trei luni de sarcină; - la copii sau adolescenţi cu vârsta sub 18 ani; - dacă sunteţi alergic la acid acetilsalicilic sau la alte medicamente antiinflamatoare (AINS); - dacă după utilizarea acidului acetilsalicilic sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteriodiene aţi avut vreunul dintre următoarele simptome: - astm bronşic; - obstrucţie la nivelul nasului din cauza inflamaţiei mucoasei nazale (polipi nazali); - urticarie; - umflare a feţei, a limbii sau a gâtului, probleme de respiraţie, probleme la înghiţire (angioedem); 2 - dacă după un tratament anterior cu AINS aţi avut în trecut sângerare sau perforaţie la nivelul stomacului sau intestinului; - dacă aveți ulcer sau sângerări ale stomacului sau intestinelor; - dacă aveţi sau aţi avut în trecut ulcer peptic sau sângerări la nivelul stomacului sau intestinului (care să fi apărut de cel puţin două ori); - dacă aveţi insuficienţă hepatică severă; - dacă aveţi insuficienţă renală severă netratată prin dializă; - dacă aveţi sângerări recente la nivelul creierului (sângerări cerebrovasculare); - dacă aveţi insuficienţă cardiacă severă;. - dacă aveţi tulburări în coagularea sângelui sau urmaţi tratament cu medicamente care previn coagularea sângelui. Atenţionări şi precauţii Melox nu este recomandat pentru tratamentul durerii acute.
Cum să utilizaţi Melox Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Melox este numai pentru administrare intramusculară. Medicamentul trebuie să vi se administreze de către personalul medical specializat. Acest medicament vă este injectat încet într-o fesă. Dacă este necesară administrarea a mai mult de o doză medicul dumneavoastră vă va injecta medicamentul alternativ în ambele fese. Dacă aveţi şoldul protezat, medicul dumneavoastră vă va injecta medicamentul pe partea opusă. Dacă injecţia este foarte dureroasă medicul dumneavoastră va opri injectarea. 4 Doză recomandată: Pentru iniţierea tratamentului vi se va administra o singură injecţie pe zi. Aceasta poate fi crescută în cazuri excepţionale (de exemplu, atunci când nu este posibilă administrarea de comprimate pe gură sau utilizarea supozitoarelor) pentru 2 până la 3 zile. NU DEPĂȘIȚI doza maximă de 15 mg pe zi.
Pacienţi vârstnici şi pacienţi cu riscuri crescute de reacții adverse Dacă sunteţi vârstnic sau prezentaţi risc de a manifesta reacţii adverse, doza zilnică recomandată este 7,5 mg (jumătate de fiolă a 15 mg). Insuficienţă renală Dacă aveţi insuficienţă renală şi sunteţi tratat prin şedinţe de dializă, doza zilnică nu trebuie să depăşească 7,5 mg (jumătate dintr-o fiolă a 15 mg).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 19892
  • Țara producător Turcia
  • Cod medicament 1300160120
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat