Coșul este gol. Adăugați un produs

Buscopan 10mg comp. zah N20

56,50 lei
58,25 lei
Adaugă în coş
Indicaţii terapeutice Ameliorarea spasmelor tractului genito-urinar sau ale tractului gastrointestinal. Ameliorarea simptomelor sindromului de colon iritabil. Buscopan este indicat la adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta peste 6 ani.
Doze şi mod de administrare Adulţi şi copii cu vîrsta peste 12 ani: doza recomandată este de 20 mg bromură de butilscopolamină (2 drajeuri Buscopan), de 4 ori pe zi. Pentru ameliorarea simptomelor sindromului de colon iritabil, doza iniţială recomandată este de 10 mg bromură de butilscopolamină (un drajeu Buscopan), de 3 ori pe zi. Dacă este necesar, această doză poate fi crescută la 20 mg bromură de butilscopolamină (2 comp Buscopan), de 4 ori pe zi. Copii cu vârsta între 6 şi 12 ani: 10 mg bromură de butilscopolamină (1 comp Buscopan), de 3 ori pe zi. Copii cu vârsta sub 6 ani Buscopan nu se recomandă la copii cu vârsta sub 6 ani datorită concentaţiei mari de substanţă activă.
Mod de administrare Buscopan se administrează pe cale orală. Drajeurile se administrează întregi, cu o cantitate suficientă de lichid. Nu se va administra Buscopan zilnic sau pe perioade îndelungate de timp fără a investiga cauza durerii abdominale.
Contraindicaţii - Hipersensibilitate la bromură de butilscopolamină.
https://bit.ly/3n8gUwJ
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 13867
  • Țara producător România
  • Producător Opella Healthcare Romania S.R.L.
  • Cod medicament 0800280053
Adăugat