Coșul este gol. Adăugați un produs

Sinupret extract 160mg drajeuri N10x2

162,57 lei
167,60 lei
Adaugă în coş
Sinupret® Extract
Sinupret® Extract este un medicament unic din plante medicinale, din Germania, de o nouă generație, pentru tratamentul rinosinuzitelor acute, pentru adolescenți de la 12 ani și adulți.
Utilizarea unei noi tehnologii inovatoare de extracție a substanțelor active din plante medicinale crește de 4 ori mai mult concentrația substanțelor active în comparație cu Sinupret® forte, determinând un efect terapeutic mai rapid și mai pronunțat al noii generații de medicamente, cum este Sinupret® extract.
Compoziție :
Extract uscat nativ (3-6:1) derivat din rădăcină de Gențiană (Gentiana lutea L.), flori de Ciuboțica - Cucului (Primula Veris L.), părți aeriene de Măcriș (Rumex crispus L.), flori de Soc (Sambucus nigra L.), părți aeriene de Verbină (Verbena officinalis L.) (1:3:3:3:3).
Solvent de extracţie: etanol 51% (m/m).
Fiecare drajeu conține 160,00 mg de extract uscat nativ.

Efecte terapeutice:
Sinupret® Extract reglează secreția și normalizează vâscozitatea mucusului, facilitează secreția acestuia, reduce edemul tisular și congestia nazală, restabilește ventilarea și drenajul cavității nazale și sinusurilor paranazale, normalizează funcția de protecție a epiteliului tractului respirator, are efect antiviral, accelerează recuperarea și previne complicațiile.
Indicații terapeutice :
Pentru tratamentul inflamațiilor acute și fără complicații ale sinusurilor paranazale (rinosinuzită acută necomplicată).
Mod de utilizare și doze:
Pentru adulți și copii cu vârsta de la 12 ani - 1 drajeu de 3 ori pe zi.
Drajeurile Sinupret® Extract trebuie înghiţite, fără a fi mestecate. Acest medicament trebuie luat cu o cantitate suficientă de lichid, de exemplu cu un pahar cu apă.
Durata tratamentului este de 7- 14 zile.
Daca simptomele persistă mai mult de 7- 14 zile sau se repetă periodic, este necesar să consultați un medic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Producător Bionorica AG
  • Article 88127
  • Țara producător Germania
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat