Coșul este gol. Adăugați un produs

Marimer Hypertonique spray nazal 100ml

288,09 lei
297 lei
Adaugă în coş
MARIMER HIPERTONIC. Nas înfundat. Răceală, sinuzită
Marimer hipertonic este un produs natural, soluție hipertonică de apă de mare sterilă și microdifuzată. Bogat în săruri minerale și oligoelemente marine, spray-ul nazal Mărimer hipertonic este recoman¬dat copiilor și adulților pentru curățarea și decongestionarea cailor nazale, mai ales în caz de răceală, sinuzită și îngrijire post-operatorie. Sistemul de microdifuziune al Mărimer hipertonic și efectul mecanic al soluției hipertonice facilitează eliberarea cailor nazale. Curățarea nasului protejează mucoasa nazală împotriva agresiunilor externe și permite o bună respirație.

COMPOZIȚIE- 100% apă de mare diluată hipertonică sterilă, echivalent a 22 g/l săruri.

INDICAȚII- Marimer hipertonic este recomandat: pentru curățarea cailor nazale, pentru desfundarea nasului înfundat, în completarea tratamentelor afecțiunilor ORL.
MOD DE ADMINISTRARE- 1 - 2 pulverizări în fiecare nară, de 1 - 3 ori pe zi, la nevoie.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE- Înclinați capul într-o parte. Introduceți cu grijă vârful aplicatorului în nara superioară și pulverizați Marimer hipertonic. Repetați operațiunea pentru cealaltă nară. Îndreptați capul pentru a permite mucozităților să se scurgă, apoi ștergeți excesul de soluție sau suflați nasul.

PRECAUȚII DE UTILIZARE- Curățați aplicatorul cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare. Clătiți și uscați.
MANIFESTĂRI NEDORITE- La primele utilizări, pot apărea senzații trecătoare de înțepături sau iritații.
ATENȚIONĂRI- A nu se utiliza la nou-născuții prematuri. Persoanele care suferă de boli care antrenează o îngustare a cailor nazale, de exemplu astm, trebuie să ceară sfatul medicului sau farmacistului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la apă de mare.
CONDIȚII DE PĂSTRARE- Atenție. Flacon sub presiune: poate exploda sub efectul căldurii. A se feri de căldură, scântei, flacăra deschisă, suprafețe fierbinți și de orice altă sursă de foc. Fumatul interzis. A nu se găuri sau arde, chiar după golire. A se proteja de razele solare. A nu se expune la temperaturi peste 50°C/122°F. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA ȘI VEDEREA COPIILOR. A nu se folosi după data de expirare înscrisă pe flacon.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 52494
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat