Coșul este gol. Adăugați un produs

Marimer Baby Hypertonic 100ml

303,61 lei
313 lei
Adaugă în coş
Marimer Hipertonic Baby este o soluție hipertonică de apă de mare sterilă și microdifuzată. Bogat în săruri minerale și oligoelemente marine, spray-ul nazal Marimer Hipertonic Baby este recomandat sugarilor și copiilor mici pentru curățarea și decongestionarea cailor nazale, mai ales în caz de răceală. Marimer Hipertonic Baby permite decongestionarea mucoasei nazale și îndepărtarea secrețiilor nazale prin efect osmotic natural. Sistemul de microdifuziune al Marimer Hipertonic Baby facilitează eliberarea cailor nazale. Aplicatorul cu guler de siguranță asigură utilizarea fără riscuri la nou-născuți. Marimer Hipertonic Baby poate fi administrat în orice poziție.

COMPOZIȚIE- 100% apă de mare diluată sterilă și hipertonică, echivalent a 22 g/l de săruri.

INDICAȚII- Mărimer Hipertonic Baby este recomandat sugarilor și copiilor mici: pentru curățarea cailor nazale, pentru desfundarea nasului înfundat, în completarea tratamentelor afecțiunilor ORL.

MOD DE ADMINISTRARE- 1 - 2 pulverizări în fiecare nară, de preferință înainte de fiecare masă, de 1 - 3 ori pe zi la nevoie.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE- Se recomandă ca sugarul să stea culcat, iar copilul mic să stea așezat sau în picioare. Înclinați capul sugarului sau copilului într-o parte. Introduceți cu grijă aplicatorul în nara superioară și pulverizați Mărimer Hipertonic Baby. Repetați operațiunea pentru cealaltă nară. Îndreptați capul pentru a permite mucozităților să se scurgă. La nou-născuți: ștergeți excesul de soluție. Folosiți un aspirator nazal pentru a aspira delicat secrețiile nazale abundente. La copii mici: cereți-le să-și sufle ușor nasul.
PRECAUȚII DE UTILIZARE- Curățați aplicatorul cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare. Clătiți și uscați.
MANIFESTĂRI NEDORITE- La primele utilizări, pot apărea senzații trecătoare de înțepături sau iritații.
ATENȚIONĂRI- A nu se utiliza la nou-născuții prematuri. Pentru utilizarea la sugari și copii mici care suferă de boli ce antrenează o îngustare a cailor nazale, de ex. astm, vă rugăm să cereți sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului. A nu se utiliza în caz de sensibilitate la apă de mare. A nu se folosi după data de expirare înscrisă pe flacon.
CONDIȚII DE PĂSTRARE- Atenție. Flacon sub presiune: poate exploda sub efectul căldurii. A se feri de căldură, scântei, flacără deschisă, suprafețe fierbinți și de orice altă sursă de foc. Fumatul interzis. A nu se găuri sau arde, chiar după golire. A se proteja de razele solare. A nu se expune la temperaturi peste 50°C/122°F. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA ȘI VEDEREA COPIILOR.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 81744
Adăugat