Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

NUTRILON COMFORT 1 (formulă de lapte pentru copii cu colici intestinale șiconstipații (0-6luni)

Descrierea

Indicații: Formulă de lapte pe bază de zer parțial hidrolizat. Pentru nutriția copiilor de la naștere până la 6 luni, care suferă de colici și constipații. Nutricia Comfort 1 este creată special pentru a ușura procesul de digestie, ușurează scaunul copilului și elimină discomfortul intestinal. Nutrilon Comfort 1 asigură copilul dvs cu toate substanțele necesare pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă.
Compoziție: Concentrat proteic parțial hidrolizat din zer, complex de uleiuri vegetale, sirop de glucoză, amidon, prebiotice, galactooligozaharoză GOS din lapte, fructooligozaharoză FOS, lactoză din lapte, substanțe minerale, ulei din pește, L-tirozin, colină, complex de vitamine, taurină, inozitol, microelemente, nucleotide, L-carnitină, lecitină din soia.
Mod de administare: 1. Spălați-vă pe mâini și sterilizați toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui. 2.Fierbeți apa pentru prepararea laptelui, apoi lasati-o să se răcească până la temperatura de 40°C. 3. Turnați în sticluța sterilizată cantitate necesara.
238,95 lei
Adaugă în coş

Specificații principale

  • Producator Nutricia
  • Article 84 642
  • Producător Nutricia
  • Vârsta bebe 0+
  • Țara producător Olanda
15 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat