Coșul este gol. Adăugați un produs

Specchiasol Epid Flu Junior sirop 100ml

292,50 lei
325 lei
Adaugă în coş
Supliment alimentar, formula speciala pentru copii, fara alcool, fara conservanti, fara coloranti. Siropul ajuta la eliberarea cailor respiratorii de secretii, la buna functionare a sistemului imunitar, protejand celulele impotriva radicalilor liberi si regleaza metabolismul energetic. Gustul placut, apreciat de copii, este dat de mierea de Eucalipt ( rol antiseptic ) si aroma de amarena.
PROPOLIS EPID este un extract deparafinat si hidrodispersabil, un produs purificat si bogat in polifenoli. Poseda proprietati antibacteriene, antivirale antifungice, antiinflamatoare, antitumorale, imunostimulante. Reactiile alergice la propolis au loc in special din cauza continutului de impuritati si a moleculelor de esteri prezente in mod normal in propolis. De aceea Compania SPECCHIASOL a elaborat o metoda de productie, avand ca scop reducerea proprietatilor alergice ale propolisului cauzate de esteri, derivati ai acidului cafeic. Prelucrarea la temperaturi scazute si cu solventi naturali , cu lactobacterii , LACTOBACILLUS HELVETICUS, duc la scindarea moleculelor de alergeni.
Mod de adiminstrare: cate 1-2 lingurite (5-10 ml) pe zi, simplu sau dizolvate in putina apa sau suc de fructe.
Componente active: extract de Propolis EPID, suc din fructe Acerola, radacini de Echinacea, miere de eucalipt, amarena. Nu contine gluten. Fara alcool. Fara coloranti. Fara conservanti.
Indicatii: Afectiuni respiratorii, amigdalite, bronhopneumonie, bronsita, bronsiectazie, febra, frisoane, gripa, imunitate scazuta, raceli, viroze respiratorii.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 87128
Adăugat