Coșul este gol. Adăugați un produs

Evoluderm Șampon Delice Karite 400ml (17308)

86,40 lei
96 lei
Adaugă în coş
Aspectul chiar și celei mai frumoase doamne poate fi scăzut dacă parul arată uscat, friabil și lipsit de viață. Principalul "accesoriu" feminin își pierde adesea atractivitatea sub influența unei mulțimi de factori externi, care în fiecare zi devin un adevărat test pentru buclele locuitorilor orașelor mari. Nu este ecologia cea mai favorabilă, vremea eoliană, alegerea pieptenilor de calitate slabă, schimbările abrupte de culoare ale firelor, precum și utilizarea de stilizatori fierbinți fără protecție specială conduc la deshidratare și la pierderea vitalității părului. Dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce vedeți în oglindă, este timpul să schimbați produsele de îngrijire! Maeștrii din marca franceză Evoluderm au dezvoltat o serie de produse adresate proprietarilor de bucle uscate și deteriorate. Vă recomandăm să începeți cu șamponul de păr Evoluderm Delice de Karite. La contactul cu apa, textura delicată formează o spumă groasă care curață temeinic și ușor firele și scalpul de murdaria acumulată, sebumul și reziduurile produselor de styling. O componentă cheie a formulării este untul de shea, care hrănește intens, hidratează și înmoaie părul de-a lungul întregii sale lungimi. Buclele sunt pline de putere, strălucire naturală vie și devin elastice. Instrumentul este testat dermatologic, iar compoziția acestuia nu conține parabeni.

Cum se utilizează: aplicați șampon pe părul umed. Cu o mișcare ușoară de masaj, spumați, lăsați timp de 1-2 minute, clătiți cu apă caldă. Repetați dacă este necesar.

Ingrediente: Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Lauryl Lactyl Lactate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Styrene/Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Parfum, Polyquaternium-7, Cetrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Linalool, Amyl Cinnamal, Butyrospermum Parkii Butter Extract, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Caramel, CI 19140, CI 14700.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88719
Adăugat