Coșul este gol. Adăugați un produs

Supradyn Kids Complex draj.masticab. N60

214,70 lei
226 lei
Adaugă în coş
Supradyn reprezinta un supliment alimentar de vitamine, minerale si lecitina care sustine dezviltarea sanatoasa a copiilor cu varste suprinse intre 4 si 12 ani. Pe parcursul diferitelor perioade de crestere copiii au nevoie de un aport adecvat de substante nutritive. In anumite conditii: aport insuficient, apetitscazut, perioada de covalescenta, efort fizic si psihic intens, necesarul de micronutrienti este mult crescut.
Supradyn Junior prin formula sa completa contribuie la mentinerea in forma a copiilor de regim alimentar sau de consum energetic crescut. O tableta masticabila de Supradyn Junior combina toti micronutrientii esentiali pluslecitina, importanti in crestere, dezvoltare fizica si psihica sanatoasa.
In particular Supradyn Junior ofera: - Vitaminele din frupul B esentiale in metabolizarea glucidelor, proteinelor, lipidelor si in transformarea hranei in energie.Lecitina, un ingredient natural important in buna functionare a sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de concentrare si memorie.Vitamina C naturala, plus zinc, cupru,fier si vitamina A pentru intarirea imunitatii. Aroma de portocale si mandarina.
Compozitie
Un ursulet gumat Supradyn Junior contine:
Vitamina A 400 μg
Vitamina D3 2,5 μg (100 UI)
Vitamina E 5 mg
Vitamina C 30 mg
Vitamina B3 (niacina) 9 mg
Biotina 75 μg
Vitamina B12 0,5 μg
Vitamina B6 1 mg
Acid folic 100 μg
Mod de administrare
Copii 4 – 12 ani, un ursulet gumat pe zi
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Bayer Consumer
  • Article 103269
  • Țara producător Elveţia
  • Article 103269
  • Producător Bayer Consumer
  • Țara producător Elveţia
Adăugat