Coșul este gol. Adăugați un produs

Duovit comp. pentru femei N30

194,97 lei
201 lei
Adaugă în coş
Compoziția Duovita include 11 vitamine și 8 minerale. Forma de eliberare - drageu, ambalate în 10 bucăți. într-un singur blister (5 roșii și 5 albastre), într-un singur ambalaj 4 blistere. "Duovit pentru femei" este un supliment alimentar sub formă de comprimate (30 sau 60 de bucăți pe pachet), care include ca ingredient activ 12 vitamine și 5 minerale cele mai importante pentru corpul feminin:

Calciu - 450 mg;
Biotină - 30 mcg;
Niacin - 18 mg;
Vitamina A - 800 mcg;
Vitamina B12 - 1 mcg;
Vitamina B6 - 1,4 mg;
Vitamina B2 - 2 mg;
Vitamina B1 - 1,4 mg;
Vitamina D3 - 5 mcg;
Vitamina C - 50 mg;
Vitamina E - 10 mg;
Magneziu - 50 mg;
Zinc - 15 mg;
Acid pantotenic - 5 mg;
Iod - 150 mcg;
Fier - 14 mg;
Acid folic - 200 mcg.
Indicații pentru utilizare
Suplimentele "Duovit pentru femei" și "Duovit pentru bărbați" iau ca o sursă suplimentară de vitamine și minerale necesare organismului.

Duovit este recomandat să ia ca aditiv profilactic în cazurile în care organismul are nevoie de o cantitate crescută de vitamine și minerale. Indicațiile, în special, includ:

sarcinii;
Perioada alăptării;
Mese necorespunzătoare și / sau neregulate;
Creșterea activității fizice (datorită sportului activ sau a unei activități profesionale).
Contraindicații
Indiferent de tipul de Duovita, este contraindicat să se ia un complex vitamino-mineral în cazul unei hipersensibilități cunoscute la cel puțin o componentă care face parte din acesta.

În ceea ce privește utilizarea Duovita în pediatrie, sub formă de pastile, vitamine pot fi administrate copiilor de peste 10 ani.

Dozare și administrare
Duovit (vitamine și minerale) se recomandă a fi administrat o dată pe zi, de preferință dimineața, 2 pastile simultan - 1 roșu și 1 albastru. Drageul înghiți trebuie să fie întreg, apă stoarsă. Cursul administrării profilactice este de 20 de zile. Dacă este necesar, puteți efectua cursuri repetate, dar trebuie să faceți pauze de la 4 la 12 săptămâni.

"Duovit pentru femei" și "Duovit pentru bărbați", conform recomandărilor producătorului, ia 1 tabletă pe zi cu mese.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător KRKA
  • Article 19034
  • Țara producător Slovenia
Adăugat