Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA Pediakid Omega 3 (cu gust lămâie-cola) sirop 125ml

175,50 lei
195 lei
Adaugă în coş
Pediakid Omega 3
Sirop, gust lămâie-cola
Supliment alimentar
Formulă întărită cu colină;
Sirop de agave+prebiotice;
Bogat în acizi grași Omega 3 - DHA care menține buna funcționarea cognitivă (memorie, concentrare).
Bogat în vitaminele A,C,D,E.
Laboratoarele INELDEA, au dezvoltat PEDIAKID®: o gamă de produse formulate conform cerințelor de calitate și siguranța specifică copilului. Extractele active din plante conținute din gama PEDIAKID® sunt riguros selectate pentru proprietăţile recunoscute şi acţiunea lor blândă. Toate concentratele PEDIAKID® conțin fibre de salcâm solubile, cu efecte de reechilibrare ale florei intestinale. Exclusiv pentru Laboratoarele INELDEA, siropul de agave este format din zaharuri natural nerafinate.
Contribuie la buna funcționare cognitivă (efectul benefic se obține prin consumul zilnic de 250 mg de DHA) și dezvoltarea vederii normală a sugarilor până la 12 luni (efectul benefic se obține prin consumul zilnic de 100 mg DHA).
Supliment alimentar pe bază de Omega 3 de origine naturala, Colina, vitaminele C - E - A - D.

Ingrediente: Sirop de agave 40%, apă purificată, fibre prebiotice de salcâm Fibregum™ 15%, OmegaVie® (ulei de pește dezodorizat concentrat în mod natural în Omega 3 inclusiv DHA), pudră de zmeură, complex de vitamine și minerale: vitaminele C-E-A-D3, fosfat de magneziu, fosfat calciu; arome naturale, VitaCholine® (bitartrat de colină). Fibregum™ este o marcă a Nexira. VitaCholine® este o marcă înregistrată a corporației Balchem.
Fără gluten - Fără OMG - Fără arome sau coloranți artificiali - Fără conservanți.

Mod de administrare: Poate fi folosit din momentul diversificării dietei bebelușului. Agitați flaconul înainte de utilizare.
•Până la 5 ani: 1 linguriță per zi (5ml), după cină.
•După 5 ani: 1 până la 2 lingurițe de ceai pe zi (10ml) , după prânz și/sau cină.
1 linguriță = 5 ml. (Cele 2 lingurițe se poate lua la aceeași oră seara)
Se recomanda a se administra timp de 1 lună. A se administra mai multe ori pe an, dacă este necesar. Acest produs poate fi potrivit și pentru adulți peste 15 ani.
Avertisment: A se păstra ferit de îndemâna copiilor, departe de căldură și umiditate. Se recomandă a fi consumat ca parte a unui alimentații variate și echilibrate, și a unui mod de viață sănătos. Se recomandă a nu depași doza recomandată. Cere sfatul de la un profesionist din domeniul sănătății în cazul asocierii cu un tratament care conține vitamina D sau cu lapte suplimentat cu vitamina D. Efectul benefic la adulți se obține pentru consum de DHA de 250 mg pe zi. A se consuma de preferință înainte de data indicată pe ambalaj. A se păstra la frigider și a se consuma in 30 de zile de la deschidere. Acesta nu este un medicament.

Pediakid este o marcă a Laboratoarelor Ineldea.
06510 Carros-Franța
www.pediakid.com
Producator: Laboratoires Ineldea, Franta. Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127
Termen de valabilitate indicat pe ambalaj
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Article 104581
  • Țara producător Franța
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat