Coșul este gol. Adăugați un produs

Nutreov Cys Regul Flash stick-uri N5

171 lei
190 lei
Adaugă în coş
Nutreov Cys-régul® Flash
Supliment alimentar

N5 stick-uri

• Contribuie la buna funcționare și confortul tractului urinar datorită extractului de ortosiforn, de cireș și pilosella;
• Favorizează eliminarea apei și a toxinelor datorită extractului de ortosiforn, de cireș și pilosella;
• Menține imunitatea datorită vitamineu C;
Mod de administrare:
A se administra un stick pe zi, diluat într-un pahar mare cu apă, timp de 5 zile. Pe parcursul zilei, se recomanda de consumat apă din abundență. Nu se recomandă utilizarea prelungită (14 zile).
Contraindicații:
- copii și adolescenți;
- femei însărcinate sau care alaptează;
- atenție în caz de calculi renali, ulcer gastric, gastrita sau tratament anticoagulant sau antidiabetic;
- hipersensibilitate la componente;
- atenție persoanelor care suferă de edeme cauzate de însuficiența renală sau cardiacă;
Confortul urinar are un impact puternic asupra bunăstării generale. Cys-Régul® Flash bazat pe cercetări de la laboratoarele Nutreov este o formulă stick originală care combină beneficiile sinergice ale unui complex de 5 extracte de plante și vitamina C.
 Vitamina C susține apărarea naturală, aceasta contribuie la funcționarea normală a sistemului imun.
 Orthosiphonul, codițele de cireș și pilosella contribuie la buna funcționare a tractului urinar, favorizează eliminarea urinară și renală.
 Merisorul este planta cu fructe de padure rosii mici originare din America de Sud Nord, recunoscut pentru proprietățile sale asupra sistemului urinar. În cele din urmă, uleiul esențial de scorțișoară completează formula.
Ingredientele active: Extract uscat de frunze de ortosifon Orthosiphon aristatus (Blume) Miq. pe dioxid de siliciu [nano] - Extract uscat din fructe de merișor Vaccinium macrocarpon Aiton pe celuloză microcristalină - Extract uscat tulpini (codițe) de cireș Prunus avium L. - Acidifiant: acid citric – Vitamina C (acid L-ascorbic) - Extract uscat părți aeriene ale pilosellei Hieracium pilosella L. - Aroma de fructe roșii - aroma de fructe rosii pe dioxid de siliciu [nano] - Agent de încărcare: maltodextrină - Ulei esențial de scorțișoară Cinnamomum verum J. Presl - Agent antiaglomerant : Fosfat dicalcic - Indulcitor: sucraloza - Agent antiaglomerant: Mono și digliceridea acizilor grași E471.

Supliment alimentar cu îndulcitor.
Avertisment: Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit copiilor și adolescenților în creștere, femeilor însărcinate și care alăptează, persoanelor care suferă de edeme cauzate de însuficiența renală sau cardiacă. Atenție sporită și vigilență în caz de calculi renali sau la tratament anticoagulant sau antidiabetic, ulcer gastric, gastrita. Consultați medicul sau farmacistul. A nu se lasa la îndemîna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A se administra pînă la data de expirare indicată pe ambalaj. Se păstrează la loc uscat, protejat de căldură și lumină. A se evita utilizarea prelungită (mai mult de 14 zile)

Fabricat în Franța
Laboratorul Nutreov Physcience
5 Avenue Louis Bleriot
63000 Clermond Ferrad-Franța
Importator în RM: RIHPANGALFARMA SRL, Mun.Chisinau, Str. N. Milescu-Spătarul, 36
Tel: 022-606-130
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Laboratoires Nutreov Physcience
  • Article 104026
  • Țara producător Franța
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat