Coșul este gol. Adăugați un produs

Loromer Vegan 3+,125ml sirop N1

130,95 lei
135 lei
Adaugă în coş
LOROMER Vegan sirop 125 ml 3+ este recomandat pentru tratamentul simptomatic al gripei, afecţiunilor inflamatorii orofaringiene, afecţiunilor bronşice şi al inflamaţilor acute şi cronice ale tractului respirator insotite de tuse. MOD DE ADMINISTRARE

Copii: De la 3 ani : doza recomandată este de 5 ml (o linguriţă) diminiaţa, 5 ml (o linguriţă) la amiază, 5 ml (o linguriţă) seara, pe parcursul a 3 zile. Apoi se administrează cite 5ml dimineaţa. Cura medie de tratament este de 5 -7zile.
Adulţi: Doza recomandată este de lOml diminiaţa, 10 ml la amiază, 10 ml seara, pe parcursul a 3 zile. Apoi se administrează cite 10ml dimineaţa.
Durata tratamentului este în funcţie de natura şi gravitatea afecţiunii clinice. Cura medie de tratament este de 5 -7zile.
Loromer sirop poate fi administrat atit pur cît şi diluat în apă sau într-o altă băutură. Se agită înainte de utilizare.
PRECAUŢII DE UTILIZARE Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se feri de lumină, umiditate şi căldură. Nu este recomandat persoanelor care folosesc anticoagulante (mesteacăn), persoanelor alergice la derivaţii salicilici (mesteacăn) şi femeilor care au suferit de cancer mamar (astragalus). Poate fi folosit de la vârsta de 3 ani.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Eric Favre
  • Țara producător Franța
  • Article 91631
  • Cod medicament 0
8 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat