Coșul este gol. Adăugați un produs

Mucogyne gel vag. 40ml

Mucogyne

GEL VAGINAL NONHORMONAL

Hidrateaza si lubrifiaza mucoasa vulvo-vaginala

Tub de 40 ml cu aplicator vaginal

Mucogyne este un gel intim nonhormonal care conţine acid hialuronic lipozomal, special conceput pentru a reface mucoasa vulvo-vaginala la femeile de orice varsta. Acidul hialuronic al Mucogyne asigura supleţea, lubrifierea si hidratarea mucoasei vulvo-vaginale si suplimentează secreţia insuficienta. Structura lipozomala a acidului hialuronic conferă produsului un caracter aparte : realizează eliberarea controlata de acid hialuronic la nivelul mucoasei vulvo-vaginala si asigura eficacitatea de lunga durata. Mucogyne este special conceput pentru a respecta pH-ul fiziologic al zonei intime. Datorita texturii sale nongrase, Mucogyne® nu curge si nu pateaza, asigurând confortul optim in timpul utilizării.
IN CE CAZURI SE UTILIZEAZĂ MUCOGYNE?

- Ca HIDRATANT pentru a combate uscăciunea vaginala de orice cauza (cu sau fara semne de iritatie, disconfort sau mancarime la nivelul vulvei): femei care au dureri in timpul contactului sexual, fete tinere care folosesc contraceptive orale microdozate, mame care alapteaza, femei la menopauza.
- Ca CICATRIZANT al mucoasei vulvo-vaginale iritate, post epiziotomie la naştere, post chirurgie genitala locala.
- Ca LUBRIFIANT pentru a facilita contactul sexual.
CAT MUCOGYNE SE UTILIZEAZĂ?

Mucogyne se administrează vaginal sau pe zona genitala externa.
- Ca HIDRATANT in caz de uscăciune vulvo-vaginala si/sau ca CICATRIZANT: 1 aplicare vaginala de 2-3 ori pe saptamana, pana la ameliorarea simptomelor. La nevoie, se poate aplica o cantitate mica de gel (cat o aluna), de 1 -2 ori pe zi, pe zona intima externa prin masaj.
- Ca LUBRIFIANT: 1 aplicare, cu sau fara aplicator, in momentul contactului sexual (sau chiar inainte pentru mai multa discreţie).
Mucogyne poate fi asociat oricărui tratament hormonal.
CUM SE ADMINISTREAZĂ MUCOGYNE?

Deşurubaţi capacul, apoi folosiţi partea opusă pentru a străpunge sigiliul de siguranţa de pe tub.
A. înşurubaţi aplicatorul (1) pe orificiul tubului (2).
B. Strângeţi uşor tubul, tragand in acelaşi timp de piston (3), pana se blochează, pentru a obţine о doza de gel. Desurubati aplicatorul de pe tub.
C. Introduceţi aplicatorul profund in vagin. După aceea, administraţi tot gelul din applicator impingand uşor pistonul. Daca este nevoie, gelul poate fi aplicat cu degetul pe zona intima externa.
După utilizare, asigurati-va ca tubul este bine inchis si curatati cu grija aplicatorul, astfel:
D. Demontaţi pistonul de pe suport.
E. Curatati cu apa calda si uscaţi.
Daca nu doriţi sa utilizaţi aplicatorul, puteti aplica Mucogyne® pe intrarea in vagin si pe zona intima externa folosind degetul, curatat si spalat in prealabil.
PRECAUŢII DE UTILIZARE

A nu se folosi in caz de alergie cunoscuta la unul dintre componente.
Cereţi sfatul medicului sau al moaşei inainte de a utiliza Mucogyne® in timpul sarcinii. Mucogyne® nu reprezintă o metoda de contraceptie.
Evitati contactul cu ochii. A se proteja de umezeala si de căldură.
A nu se tine la indemana si vederea copiilor.
A nu se folosi după data de expirare inscrisa pe tub.
EFECTE NEDORITE

La aplicarea pe mucoasa lezata, este posibil sa apara furnicături si senzaţie de căldură intensa. Aceste fenomene sunt temporare si reversibile. Cereţi sfatul medicului sau farmacistului daca acestea persista.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Producător Laboratori Baldacci SpA
  • Article 81569
  • Țara producător Italia
Adăugat