Coșul este gol. Adăugați un produs

Pharmalife Candidax Med 50ml Cremă vaginală cu aplicator N1

323,98 lei
334 lei
Adaugă în coş
Crema ginecologică Candidax Med este un produs medical care creează o peliculă subţire şi invizibilă cu un efect de barieră asupra mucoasei vaginale, care o protejează împotriva atacului bacterian şi a fungilor, în special al Candida albicans. Ajută la menţinerea pH-ului fiziologic şi la restabilirea biocenozei vaginale, inhibă creşterea bacteriilor potenţial patogene.

Crema ginecologică Candidax Med:

* Protejează, calmează şi hidrateză mucoasa vaginală.

* Ajută la menţinerea pH-ului fiziologic şi la restabilirea biocenozei vaginale, inhibă creşterea bacteriilor potenţial patogene.

* Calmează zonele iritate, ameliorează senzaţiile de mâncărime şi dă senzaţie imediată de uşurare.

* Protejează zona tratată de infecţii secundare.

* Reduce formarea de mirosuri neplăcute şi dă o senzaţie plăcută de prospeţime. Mod de utilizare: după spalare cu soluţie de igienă intimă, folosind canula, se aplică pe zonele afectate o cantităţie mică de cremă ginecologică Candidax Med (aproximativ 5 g). Crema ginecologică Candidax Med se aplică pe zonele afectate odată pe zi, noaptea, înainte de culcare.

Recomandări:

Durata tratamentului este de cel puţin 5 zile consecutive. Dacă simptomele persistă după încheierea tratamentului, consultaţi medicul.

Clătiţi canula după fiecare utilizare şi uscaţi-o bine.

Rămâneţi ntr-o poziţie predispusă după aplicare pentru a promova activitatea produsului.

Nu folosiţi îmbrăcăminte intimă sintetică.

Nu întreţineţi relaţii sexuale pe întreaga perioadă de tratament.

Este oportun să sugeraţi utilizarea produsului, de asemenea, partenerului, pentru a evita contaminările încrucişate neplăcute.

Spălaţi-văbine pe mâini după utilizarea produsului pentru a evita răspândirea infecţiei.

Nu se aplica pe răni, evitaţi contactul cu ochii si mucoasa orala.

Atenționare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu înghiţi. Nu utilizaţi crema ginecologică Candidax Med după data de expirare afişată pe pachet. Utilizaţi produsul în termen de o lună de la prima deschidere. Nu folosiţi produsul după data de expirare. Utilizarea pe termen lung a produsului poate provoca fenomene de sensibilizare. Depozitaţi la temperatura camerei departe de sursele de căldură.

Reacţii adverse: nu utilizaţi medicamentul în caz de hipersensibilitate individuală la una sau mai multe componente. Aplicarea produsului pe mucoasă deosebit de iritată poate fi însoţită de apariţia unei senzaţii instantanee de căldură sau o uşoară senzaţie de arsură, care dispare în doar câteva minute. Nu utilizaţi în timpul sarcinii şi alăptării, cu excepţia cazurilor de nevoie reală şi sub supraveghere medicală.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Pharmalife Research SRL
  • Article 95003
  • Țara producător Italia
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat