Coșul este gol. Adăugați un produs

Nervoheel comp. subling. N50 OTC

104,81 lei
108,05 lei
Adaugă în coş
Substanta activa:1 comprimat contine: Acidum phosphoricum D4, Ignatia D4, Sepia officinalis D4, Psorinum-Nosode D12, 60 mg, potasiu Bromatum D4, Zincum isovalerianicum D4 la 30 mg. Excipienti: stearat de magneziu 1,5 mg, lactoza qs
Compozitia si forma de prezentare:comp. subling N 50


Actiunea farmacologica: Nervoheel - este un sedativ eficient biologic, fara contraindicatii, de varsta si de alte restrictii, fara efecte secundare. Este utilizat pe scara larga pentru a trata copiii de la o varsta foarte frageda, femeile insarcinate si care alapteaza, persoanele in varsta, cele cu munca care necesita o atentie, motorie si psihica.
INDICATII
Tulburari psihosomatice, menopauza nevroza, iritabilitate, insomnie, depresie, iritabilitate, vegetativ distonie, coree,sindroame nevrotice si nevroza, psihopatie, depresie exogena- starea de retragere- in tratamentul tulburarilor de dezvoltare mentala la copii.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Doza unica: adulti de obicei 1 comprimat-copii: sugari si pana la 3 ani - 1/2 comprimat, cu 3 ani - 1 comprimat. Medicamentul este administrat sublingual de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mese sau o ora dupa.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Producător Heel
  • Article 14970
  • Cod medicament 1400190012
Adăugat