Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Cistofan caps. N60

171 lei
180 lei
Adaugă în coş
CISTOFAN – supliment alimentar de origine vegetală cu acțiune complexă asupra rinichilor, ureterelor și vezicii urinare, destinat pentru înlăturarea infecțiilor bacteriene și proceselor inflamatorii, precum și pentru menținerea în stare normală a funcțiilor tractului urinar.
CISTOFAN se administrează pentru:
- înlăturarea infecțiilor bacteriene ale rinichilor și vezicii urinare în terapia complexă a pielonefritei, cistitei și uretritei;
- profilaxia acutizărilor repetate ale cistitei și pielonefritei cronice;
- eliminarea nisipului și calculilor mici (până la 3 mm) din rinichi și uretere, precum și pentru împiedicarea formării acestora;
- normalizarea procesului de urinare și ameliorarea stării funcționale a rinichilor și vezicii urinare, înlăturarea edemelor;
- reducerea nivelului de acid uric în organism și profilaxia gutei

MODUL DE UTILIZARE ȘI DOZE
Intern, cu 30 min înainte de mese, cu o cantitate suficientă de apă (circa 200 mL). Nu se admite înlocuirea apei cu alte lichide.
Copii cu vârsta de la 7 până la 12 ani: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.
Сopii peste 12 ani și adulți: câte 2 capsule de 2 ori pe zi, a doua administrare cel târziu la ora 19.
Durata utilizării 4-6 săptămâni. În litiază renală se administrează în decurs de 3-6 luni. În caz de necesitate administrarea se repetă după o pauză de cel puțin 1 lună.

REACŢII ADVERSE
Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. În caz de hipersensibilitate la ingredientele produsului sunt posibile reacții alergice (prurit, erupții cutanate, urticarie). În cazuri rare pot apărea tulburări gastrointestinale (grețuri, vomă, diaree).
La depistarea reacţiilor adverse menţionate mai sus, cât şi la depistarea altor reacţii adverse, administrarea produsului se întrerupe şi se va consulta medicul sau farmacistul.

CONTRAINDICAŢII
Hipersensibilitate individuală la ingredientele produsului, sarcină și perioada de alăptare, copii cu vârsta sub 7 ani.
Nu se recomandă administrarea produsului în caz de edeme cauzate de insuficiența cardiacă sau renală.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 85653
4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat