Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA Pediakid Nervosite sirop 125 ml

157,50 lei
175 lei
Adaugă în coş
Pediakid Nervosite
Sirop cu gust de coacază neagră, supliment alimentar
-Cu extract de pasifloră, melisă, hamei, care contribuie la reducerea agitației și favorizează calmarea.
-Bogat în vitamina B6, care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
Laboratoarele INELDEA au dezvoltat PEDIAKID: o gamă de produse formulate conform cerințelor de calitate și siguranță specifică copilului. Extractele active din plante conținute din gama PEDIAKID® sunt riguros selectate pentru proprietăţile lor recunoscute şi acţiunea lor blândă. Toate concentratele PEDIAKID® conțin fibre de salcâm, cu efectele de reechilibrare ale florei intestinale. Exclusiv pentru laboratoarele INELDEA, siropul de agave este constituit din zaharuri naturale nerafinate.
Recomandat pentru a favoriza calmearea și liniștirea, precum și pentru a reduce agitația. Supliment alimentar pe bază de extracte de hamei, melisă, flori de portocal, pasifloră, gențiană și Vitamina B6. Fără gluten- Fără alergeni – Fără ingrediente de origine animală – Fără OMG – Fără arome și coloranți artificiali – Fără conservanți.

Ingrediente: Sirop de agave 40%, apă purificată, fibre de salcâm Fibregum™ 15%, extract de plante apoase (hamei, melisa, floare de portocal, floarea pasiunii, gențiană), pulbere de coacaze negre, arome naturale, suc concentrat de lămâie, gluconat de magneziu, vitamina B6, Fosfat de sodiu.Fibregum™ este o marcă a Nexira.
Mod de administrare: Poate fi utilizat din momentul diversificării alimentației. Agitați înainte de utilizare.
•Până la 5 ani: 1 linguriță dimineața și la prânz, după mese.
•De la 5 ani: 2 lingurițe dimineața și la prânz, după mese.
1 linguriță = 5 ml . Curs de 1-2 luni. La necesitate, cursul poate fi reânoit. Acest produs este potrivit și pentru adulți peste 15 ani.
Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor, departe de căldură și umiditate. A se consuma ca parte a unei diete variate și echilibrate și un stil de viață sănătos. Se recomandă să nu se depășească doza recomandată. Datorită prezenței de extracte naturale, este normală prezența sau apariția unui sediment. A se consuma de preferință înainte de data indicată pe ambalaj. A se păstra la frigider după deschidere si se consuma în termen de 30 de zile de la deschidere. Acest produs nu este un medicament.
Laboratoarele Ineldea
06510 Carros-Franta www.pediakid.com
Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel: 373 22 606 127
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Article 104292
  • Țara producător Franța
  • Cod medicament 0
  • Article 104292
  • Producător INELDEA SAS
  • Țara producător Franța
Adăugat