Coșul este gol. Adăugați un produs

Glimo Care oral care spray 30ml

146 lei
Adaugă în coş
Glimo oral care spray
Hialuronat de sodiu+Propolis+Prebiotic
Testat dermatologic

Ingrediente: apă, xilitol, PEG-40 Ulei de ricin hidrogenat, polisorbat 20, ulei de coajă de lămâie, phenylpropalon, caprylil glicol, L-mentol, ulei de eucalyptus citriodora, extract de propolis, hialuronat de sodiu, extract de tulpină de opuntia ficus-indica, extract de frunze de olea europaea, maltodextrină, sucraloză, citrat de sodium, citrat de zinc, guma xantan, limonen, citral, linalol.

Mod de utilizare: pulverizați o cantitate suficientă de spray pentru a igieniza gura, dinții, gingiile. Se recomandă de utilizat 3-4 ori pe zi.

Atenţionări: Glimo care spray nu are efecte adverse cunoscute. A se păstra în loc răcoros, a nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Nu se recomandă copiilor mai mici de 3 ani. Nu se recomandă utilizarea în cazul persoanelor cu reacții alergice la ingredientele produsului. A se adresa celei mai apropiate instituții medicale în caz de reacții adverse. Se va utiliza 3 luni de la deschidere. A se utiliza înainte de data de expirare indicată pe ambalaj.
Producător: Haltron İlaç Sanayii ve Ticaret A.Ş., İstanbul, Turcia."
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Haltron İlac Sanayii ve Ticaret A.S.
  • Article 104601
  • Țara producător Turcia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat