Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA Pediakid 22 Vitamine și minerale (gust portocala și caise) sirop 125ml

162 lei
180 lei
Adaugă în coş
Pediakid 22 Vitamine și Oligo-elemente
Sirop gust portocală-caise
Supliment alimentar

Sirop de agave+prebiotice;
Ingrediente de origine naturală;
Bogat în vitaminele B, C, D, Cupru și Seleniu pentru buna funcționare a organismului;
Bogat în iod, care contribuie la creșterea normală a bebelușilor;
Provitamina A, Vitamina E și Molibden;
Laboratoarele INELDEA, au dezvoltat PEDIAKID®: o gamă de produse formulate conform cerințelor de calitate și siguranța specifică copilului. Extractele active din plante conținute din gama PEDIAKID® sunt riguros selectate pentru proprietăţile recunoscute şi acţiunea lor blândă. Toate concentratele PEDIAKID® conțin fibre de salcâm solubile, cu efecte de reechilibrare ale florei intestinale. Exclusiv pentru Laboratoarele INELDEA, siropul de agave este format din zaharuri natural nerafinate.
Recomandat pentru optimizarea aportului de vitamine și minerale, pentru a participa la buna funcționare a organismului, cum ar fi:
• Metabolismul energetic (Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, cupru),
• Metabolismul macronutrienților (Vitamina B6, B8, Crom),
• Sistemul imunitar (vitaminele B6, B9, B12, C, D, cupru și seleniu),
• Și sistemul nervos (Vitaminele B1, B2, B3, B6, B8, B12, C, Cupru).

Ingrediente: Sirop de agave 40%, apă purificată, fibre prebiotice de salcâm Fibregum™ 15%, extract de plante apoase (morcov, năsturel, spanac, sfeclă roșie, pătrunjel), complex de vitamine și minerale: vitaminele C, E, B1-B2-B3-B5-B6-B8-B9-B12, beta-caroten, iodură de potasiu, selenat de sodiu, gluconat de zinc, sulfați de cupru și mangan, citrați de magneziu și potasiu, pirofosfat de fier, vitamina D3, molibdat de sodiu; sucuri concentrate caise și lămâie, arome naturale, praf de suc de ananas, clorură de crom. Fibregum™ este o marcă a Nexira.
Fără gluten - Fără alergeni - Fără ingrediente de origine animală - Fără OMG - Fără arome, fără coloranți artificiali - Fără conservanți
Mod de administrare: Poate fi folosit din momentul diversificării dietei bebelușului. Agitați flaconul înainte de utilizare.
Până la 5 ani: 1 linguriță de 2 ori pe zi după mese (5ml de 2 ori pe zi).
După 5 ani: 2 lingurițe de două ori pe zi dupa mese (10ml de 2 ori pe zi).
1 lingurita = 5 ml
Se recomanda a se administra timp de 1 lună. A se administra mai multe ori pe an, dacă este necesar. Acest produs poate fi potrivit și pentru adulți peste 15 ani.

Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se feri de căldură și umiditate. A se consuma ca parte a unei diete variate și echilibrate și unui stil de viață sănătos. Se recomandă să nu se depășească doza recomandată. A se consuma de preferință înainte de data indicată pe ambalaj. A se păstra la frigider și a se consuma în termen de 30 de zile de la deschidere.
Pediakid este o marcă a Laboratoarelor Ineldea.
06510 Carros-Franța
www.pediakid.com
Producator: Laboratoires Ineldea, Franta. Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127
Termen de valabilitate indicat pe ambalaj
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Article 104582
  • Țara producător Franța
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat